Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

10 tipů, co tento týden dělat v Praze a co musíte vidět online

doporučujeme | 19. 10. 2020

Filmy, prohlídka moderní architektury, kurz jógy, workshop tvorby komiksu, výprava do hor… To všechno vás až do pátku čeká v metropoli. Jen s tím rozdílem, že na všechny tyto akce se musíte vypravit online. Takže vivat operátoři za stabilní připojení a doufejte, že vám brzy nedojdou data, konec měsíce je zatím v nedohlednu… Tady je náš redakční výběr TOP 10 akcí na předposlední říjnový týden.

clanky7/Corupus_FB.jpg

 

 

Corpus Christi - online projekce

CityBee podporuje

22.10. 20:30

Proč zrovna tento film? Sdílíme doporučení od spisovatele Pavla Kosatíka: "Konečně jsem měl možnost zhlédnout polský film Corpus Christi. Neskutečné, za mě to není jenom film ("přihrádka"), v životě jsem něco podobného neviděl."

 

Live stream: To nejlepší z toho nejhoršího

Pragulic - Poznej Prahu jinak!

20.10. 19:00


 

Online: Rekonstrukce Invalidovny

CAMP – Centrum architektury a městské…

22.10. 19:00


Národní památkový ústav (NPÚ) nedávno představil projekt obnovy pražské Invalidovny. Obnovený areál má sloužit jako sídlo NPÚ a domov Pražského filharmonického sboru. Komentář autora si můžete vyslechnout ve čtvrtek večer v CAMPu.


 

Online: Ekonomické aspekty klimatické změny

Skautský institut na Staromáku

22.10. 18:00


Věra Janoušková, významná česká sochařka, kolážistka, malířka a grafička. Seznámit se s ní můžete na online přednášce z Musea Kampa.

 

ONLINE: Poprvé do hor: Jak se připravit na trek

Pronájem Klimentská

20.10. 17:30


 

Online: lekce komiksu pro děti

CityBee podporuje

20.10. 15:00


 

Online: Jóga, už ne tolik mezi obrazy

Pragovka Gallery

19.10. 20:00


Strom rodáků - "Filmová hvězda", Němcův kopec, Bystré na Svitavsku. Javor klen, 150 let, obvod stromu 380 centimetrů. Jeden z finalistů ankety Strom roku.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!