Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
října

Online: Ekonomické aspekty klimatické změny

Skautský institut na Staromáku

zpět na výpis akcí
 

Na řadu otázek ohledně klimatické změny se pokusí odpověď Jiří Louda z Institutu pro ekonomické a ekologické planování.

Datum:22. 10. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

Změna klimatu dopadá na nás na všechy, zejména ale na obyvatele měst. Čím dál častější vlny veder spolu s dlouhotrvajícími obdobími sucha jsou přerušovány intenzivními dešti způsobujícími záplavy. S houstnoucí zástavbou se přehřívají centra měst a sálají dlouho do noci. Změnou našeho (spotřebního) chování musíme omezit náš vliv na klima, ale možná ještě důležitější je se těmto změnám přizpůsobit, resp. upravit naše města, obce i obydlí tak, abychom byli klimatickou změnou postiženi co nejméně. Může nám k tomu příroda nějak pomoci? Jak? Kolik to bude stát? A může na tom společnost nakonec vydělat? Jak se můžeme přizpůsobit změně klimatu? Kolik to bude bude stát a může na tom společnost vydělat? Na tyto otázky se bude snažit přinést odpověď Jiří Louda z Institutu pro ekonomické a ekologické planování.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: