Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Za jak dlouho ujdete 100 metrů s kočárkem? Přihlaste se na závody!

advertorial | 27. 3. 2019

Jízda s kočárkem po městě může být občas docela adrenalinový sport. Zvláště, když potřebujete nakoupit, zajet k doktorovi, zastavit se na kafe s kamarádkou a stihnout na určenou hodinu předat hlídací štafetu tchýni. Také si po takovém půldenním maratonu s kočárkem říkáte, že byste si zasloužili přinejmenším medaili? V polovině dubna budete mít příležitost.

clanky5/koca1.jpg

V neděli 14. dubna v 15 hodin odstartují po celé České i Slovenské republice Strolleringové závody – závody ve sportovní chůzi s kočárkem. Je tedy jasné, že druhá dubnová neděle bude patřit všem aktivním rodičům, kteří se sejdou na několika desítkách míst po celé ČR a v SR, aby změřili síly v této netradiční disciplíně.

Letošní pražský ročník Závodů kočárků se koná ve sportovně-rekreačním areálu Ladronka na Břevnově a jeho výtěžek ze startovného a tomboly bude věnován neziskové organizaci Nedoklubko, která “pomáhá nedonošení”. Pomáhá a podporuje rodiny předčasně narozených dětí.

Podstatou samotných závodů je CHŮZE s kočárkem na cca 100 metrů dlouhé trati v co nejkratším čase. Zcela záměrně je kladen důraz na chůzi, neboť sportovní chůze je základem každé lekce programu Strollering – outdoorového fitness pro maminky (a tatínky) na mateřské dovolené.

Pro soutěžící jsou připraveny vždy 3 hlavní kategorie závodů: pro maminky, pro tatínky a pro celé rodiny, kdy je třeba, aby se dva členové rodiny drželi madla kočárku současně. Součástí závodů bude na každém místě jejich konání také doprovodný program určený především pro nejmladší účastníky závodů.

Přijďte si užít sportovně-zábavné odpoledne určené pro celou rodinu!

clanky5/tati.jpg

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!