Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
dubna

8. ročník STROLLERING® Závody kočárků

Strollering®

zpět na výpis akcí
 

V neděli 14. dubna 2019 přesně v 15 hodin odstartují po celé České republice v pořadí již osmé Strolleringové závody – závody v chůzi s kočárkem.

Datum:14. 04. 19
Cena:200 Kč
Čas:15:00 - 18:00
Kategorie: sport|ostatní

Srdečně vás zveme na již 8. ročník sportovně-zábavného rodinného odpoledne STROLLERING Závody kočárků 2019, které se budou konat v neděli 14.4.2019 od 15:00 hod v parku Ladronka na pražském Břevnově.

Můžete se těšit na závodění s kočárky ve sportovní chůzi (ne běhu!) a to rovnou ve třech kategoriích - maminka, tatínek a celá rodina (2 členové rodiny se při závodech drží za madlo kočárku alespoň jednou rukou současně). 

Rovněž pro vás bude připravený dětský koutek, skákací hrad a malování na obličej a také divadléko Mazec.

Startovné je ve výši 200 Kč, přičemž výtěžek ze startovného bude věnováno neziskové organizaci Nedoklubko, která pomáha předčasně narozeným dětem a jejich rodičům.

Více informací najdete na www.zavodykocarku.cz, přihlásit se můžete zde: http://www.zavodykocarku.cz/organizator/strollering-tym/

TĚŠÍME SE NA VÁS!

Strollering® - Závod...
Tel: 721865984
Tomanova
Praha, 16900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: