Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Mikulášské rejdění, Bára Poláková a erotika

doporučujeme | 3. 12. 2018

V prvním prosincovém týdnu si pro nás/vás přijdou čerti. Poradíme, kde můžete pekelným mocnostem zarecitovat báseň. Také vám ukážeme, kde nakoupit originální dárky sobě i dětem. A kam zajít na film, cestopisnou přednášku i koncert. Tady je náš redakční výběr nejzajímavějších akcí na první prosincový týden.

clanky5/asia.jpg


Kam na koncert

Parádní koncert a boj proti korupci v jednom! David Koller, Vladimír 518, Barbora Poláková, Mucha a Mardoša zahrají na počest Transparency International ČR, která v Česku už 20 let odhaluje malé i velké korupční kauzy.

 

TI slaví 20 let boje proti korupci

MeetFactory

03.12. 19:00




Kam za čerty a Mikulášem

5. prosinec je v každém dětském kalendáři a diáři zvýrazněn třemi červenými vykřičníky. Pochůzky světce a jeho obávané družiny čertů nutí děti uklízet pokoje a sekat latinu už o měsíc dříve. Jestli i letos přinese jen uhlí, se dozvíte na těchto akcích.

 

Mikulášský ohňostroj v OC Letňany

OC Letňany

05.12. 17:30


 

Mikulášský průvod Jižním Městem

KC Zahrada

05.12. 18:00


 

Mikulášská 2018 v Galerii Harfa

Galerie Harfa

05.12. 16:00


 

Kluziště na Ovocném trhu

Městská část Praha 1

05.12. - 30.01.



clanky5/mikul-ok.jpg

Kam do kina

Pátek 7. prosince vyhlašujeme dnem Asie a vegetariánství! K obědu skočte na Pho s tofu. A večer skočte na Vegetariánku. Myslíme samozřejmě film Vegetariánka, který vyniká nepříjemně stísněnou atmosférou. Film je natočený dle stejnojmenné literární předlohy autorky Han Kang. Po filmu následuje debata s překladatelkou knihy.

 

Filmasia

Kino Lucerna

06.12. - 09.12.


Sníh, mráz a erotika

Na letošním ročníku Erotického veletrhu vás čeká osahávání erotických pomůcek, škola svádění, přehlídka spodního prádla i queer zóna. Samozřejmostí budou krásné hostesky a svalnatí promotéři. Kromě výše zmíněného zde nakoupíte zajímavé dárky pro sebe a své drahé polovičky :-)

 

Erotický Veletrh 2018 - Praha

PVA EXPO PRAHA

07.12. - 08.12.

clanky5/erotika.jpg

Pokud jste se v předchozích měsících a letech nezásobili ochrannými pomůckami, pak nejspíš navštívíte i tuto akci. Můžete zde nakupovat dětské dárky, které v běžných obchodech neseženete.

 

Dětský prodejní festival mini

UZAVŘENO: Obchodní dům Kotva

07.12. - 08.12.

Vyrazte do světa!

Léto je ještě daleko, ale už nyní se můžete u cestopisných přednášek zahřát při plánování letní dovolené a ještě se dozvědět mnoho zajímavostí a vychytávek na cesty.

 

Pěšky do Říma

Cross Club

03.12. 19:30


 

Černá Hora autem i pěšky

Městská knihovna v Praze

06.12. 17:00


 

Sama pěšky z Mexika do Kanady - Monika Benešová

Městská knihovna v Praze

07.12. 19:00


 

Cestování může být zábava i v zimě...:-)

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!