Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
prosince

Černá Hora autem i pěšky

Městská knihovna v Praze

zpět na výpis akcí
 

Malá země s velkou přírodní krásou

Datum:06. 12. 18
Čas:17:00 - 18:30
Kategorie: poznání|cestování

Zveme Vás na cestopisnou přednášku s projekcí. Tentokrát ve spolupráci s pobočkou MK Stodůlky. 

Jakub Šolc promluví o svých cestách do Černé Hory, které absolvoval jak osobním i terénním autem, tak pěšky. Černá Hora je zdánlivě malou bezvýznamnou zemí na Balkánském poloostrově, ovšem i na tak malém území je možné najít neuvěřitelnou přírodní rozmanitost, která všem nadšeným cestovatelům nabízí velice komplexní způsob vyžití. Najdou se zde téměř třítisícové vápencové horské vrcholy, ledovcová jezera, rozlehlé zarovnané planiny, hluboké kaňony, dravé řeky či krásné pláže a historické stavby. A to vše pouze v jednodenní dojezdové vzdálenosti z Česka. Na své si přijdou zejména milovníci hor, horského trekkingu, ale i vyznavači cestování autem a to především terénním.

Městská knihovna v P...
Tel: 222 113 555
Kovářova 1615/4
Praha 5, 15500
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: