Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tanec s popelnicemi, oživlé obrazy i hokejová výstava

doporučujeme | 12. 1. 2018

Pokud jste o tomto víkendu stihli pouze jednu akci (prezidentské volby), tak to pro tentokrát úplně stačí. V následujícím týdnu ale budete mít o dost víc práce. Vidět musíte show fenomenálních britských tanečníků, multimediální výstavu plnou obrazů Hieronyma Bosche i Harryho Pottera s Českým národním symfonickým orchestrem.
 

bosch_va_berlin_80.jpg
 

Za „hodně“ peněz hodně muziky

%C4%8D%C3%ADsla/red-01.jpgNěkolik posledních vstupenek zbývá na show britských tanečníků STOMP. Tančit se bude s popelnicemi, košťaty, kuchyňskými dřezy nebo zapalovači.

 

STOMP - Fenomenální návrat s novou show

Kongresové centrum

16.01. - 21.01.

%C4%8D%C3%ADsla/red-02.jpgHarry Potter se v O2 areně potká s Českým národním symfonickým orchestrem. Ten vykouzlí hudbu z filmu (promítaného tentokrát na dvanáctimetrovém plátně) živě.

 

Harry Potter a Tajemná Komnata

O2 arena

18.01. 19:00

%C4%8D%C3%ADsla/red-03.jpgInformace o životě a dílech Hieronyma Bosche nasajete od pátku v Holešovicích. Ocitnete se ve fantasmagorickém světě slizkých plazů, břichatých příšer, ryb s lidskýma nohama, lidí se sudy místo břicha a stvoření ve tvaru pavouků. 

 

Bosch. Oživené vidění

Výstaviště Praha

19.01. - 05.05.



Nové cool výstavy

%C4%8D%C3%ADsla/blue-01.jpgBarevný svět mizejících kultur versus černobílé snímky Antarktidy. To je výstava Václava Šilhy v Czech Photo Centre. (Tentokrát stojí vstup 80 korun.)

 

Na vlnách fotografie

Czech Photo Centre

18.01. - 25.02.

%C4%8D%C3%ADsla/blue-02.jpgNagano je už 20 let minulostí, ale zlaté časy českého hokeje si můžete zajít připomenout na stejnojmennou interaktivní výstavu v Musée Grévin od tohoto čtvrtka až do konce května. Berte to třeba jako první kolo přípravy na únorovou zimní olympiádu.

 

Zlaté časy českého hokeje

Musée Grévin

18.01. - 31.05.

%C4%8D%C3%ADsla/blue-03.jpgVýstavu Domestic Arenas tvoří šest videí, které návštěvníky seznamují se sociálními a demografickými problémy převážně americké společnosti. Těšit se můžete i na hudební doprovod.

 

Domestic Arenas

Galerie Rudolfinum

19.01. - 18.03.

Silha_Ladakh-Indie.jpg
Václav Šilha – Na vlnách fotografie

Akce, které jsou úplně zadarmo

%C4%8D%C3%ADsla/green-01.jpgU příležitosti 300 let od založení knihovny vystoupí v Národní technické knihovně Ondřej Havelka a jeho Melody Makers.

 

Koncert Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers

Národní technická knihovna

16.01. 18:00

%C4%8D%C3%ADsla/green-02.jpgVe Skautském institutu na Staromáku vás naučí propojit dech, soustředění, pružnost a sílu. Tepláky na sebe, karimatku pod sebe. 

 

Zacvič SI: Jóga

Skautský institut na Staromáku

16.01. 19:00

%C4%8D%C3%ADsla/green-03.jpgHosté debaty "Lidé bez domova a veřejný prostor" budou v úterý hovořit mimo jiné o tom, jakým způsobem reaguje většinová společnost na lidi bez domova nebo o vhodném umístění budov sociálních služeb.

 

Hranice architektury: Lidé bez domova a veřejný prostor

Skautský institut na Staromáku

16.01. 19:30

Všechny filmové premiéry nového týdne najdete ZDE.




 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!