Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
ledna

Harry Potter a Tajemná Komnata

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Filmové koncertní turné Harry Potter se vrací do O2 areny s filmem Harry Potter a Tajemná komnata, druhým dílem ságy o Harry Potterovi.

Datum:18. 01. 18
Cena:od 490 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Dne 18. 1. 2018 od 19.00 hodin zahraje živě Český národní symfonický orchestr nezapomenutelnou hudbu Johna Williamse z filmu Harry Potter a Tajemná komnata, zatímco film bude promítán ve vysoké kvalitě na dvanáctimetrovém plátně. Filmové koncertní turné Harry Potter, které je dalším kouzelným zážitkem ze světa kouzel J.K. Rowlingové, odstartovalo v červnu roku 2016 filmem Harry Potter a Kámen mudrců a až do roku 2018 jsou naplánovány stovky koncertů ve více než 35 zemích po celém světě. Ve filmu Harry Potter a Tajemná komnata létají auta, bojují stromy a záhadný skřítek přichází varovat Harryho Pottera na začátku druhého roku jeho úžasné cesty do světa kouzel. Tento rok budou v Bradavicích mluvit pavouci, dopisy budou nadávat a Harryho nově objevená znepokojující vlastnost mluvit s hady ho rozkmotří s jeho přáteli. Od kouzelnických soubojů až po splašené potlouky, tento rok je plný dobrodružství a nebezpečí, zvlášť když krvavý nápis na stěně oznamuje: “Tajemná komnata byla otevřena.” Zachránit Bradavice bude vyžadovat všechny magické schopnosti a veškerou odvahu Harryho, Rona a Hermiony.

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: