Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Čtvrtek 17/8: Vyrazte na Letní Letnou nebo do oblak nad Lucernou

doporučujeme | 17. 8. 2017

Boty dolů! Po strništi bos přichází do českých kin a na Letnou vbíhají bosí akrobati, aby se tu před zraky přihlížejících bezstrarostně procházeli po laně. Modelky z kontroverzní Výstavy skutečně nahých žen jdou ještě dál a kromě bot svlékají i šaty. Co dodat? Ať žijí (duchové)!

Kobza.jpg

Dva speciální tipy

Hvězdou hvězd mezi čtvrtečními akcemi bude prohlídka střechy Lucerny, která vypadá jako paluba zaoceánského parníku, a open air zahájení festivalu Letní Letná. To oslní pozemní i vzdušnou akrobacií či ohňovou show. Pokud stále nevíte, na jaká z festivalových představení v dalších dnech vyrazit, mrkněte SEM (a rodiče s dětmi i SEM).

 

Nebe nad Lucernou

Ondřej Kobza

17.08. - 23.08.



Letní Letná

Kanadští vousáči z Cirque Alfonse, jedna z hlavních hvězdných formací letošní Letní Letné.

Bláznivé akce na čtvrteční (pod)večer

Celá Praha zřejmě ví, že na Letné budou řádit akrobati a cirkusáci, a tak se rozhodla, že musí na den zahájení festivalu naplánovat taky pár výstředností. A tak se budou v DUP39 na Národní vystavovat nahé ženy, v Pralese brousit kosy a vázat snopy a ve Vnitroblocku opečovávat pokojové kytky. Na Šachtě se odehraje šermířský souboj mezi mistry pětiboje Davidem Svobodou a Janem Kufem a U Vystřelenýho oka budou oslavovat narozeniny bezdomovci.


 

Žně v ekocentru Prales

Ekocentrum Prales

17.08. 09:00


 

Pokojovky POP UP

Vnitroblock

17.08. - 20.08.


 

Šerm na Šachtě

Holešovická Šachta

17.08. 18:00


 

Pragulic slaví 5. narozeniny

Pragulic - Poznej Prahu jinak!

17.08. 19:00


voayer%281%29.jpg

Skutečné ženy, ne fotografie či figuríny! Některých modelek se budete moci i dotknout!​
 

  Šaty na Zoot.cz

 

(Letní) kina dnes promítají

 

Ať žijí duchové

Pragovka

17.08. 21:00




 

Kinobus BB Centrum

Kinobus

17.08. 21:00


 

Letní kino v kolejišti: Věc

Nákladové nádraží Žižkov

17.08. 21:00


 

Letní kino Výstaviště: Jízda

Bio Oko

17.08. 21:00


 

Letní kino Anežka LIVE!: Toni Erdmann

Národní galerie

17.08. 21:30

Do kin dnes vstupuje Svěrákův film Po strništi bos. Možná ho budete milovat stejně jako Obecnou školu, které dějově předchází, možná míň, ale každopádně ho musíte vidět!




 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!