Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
srpna

Bestiario / Bestiář - Zahájení festivalu

Letní Letná

zpět na výpis akcí
 

Open air ZDARMA.

Datum:17. 08. 17
Cena:Zdarma
Čas:20:30 - 22:00
Kategorie: kultura| zábava|zábava - ostatní

Večerní open-air program s názvem BESTIARIO / BESTIÁŘ bude vyvrcholením společného týdenního workshopu českých a zahraničních artistů, který proběhne na počátku srpna v Praze.

Bestiario / Bestiář v sobě propojí jednotlivé dílky neuvěřitelně pestré mozaiky novocirkusového umění. Diváci se mohou těšit například na pozemní i vzdušnou akrobacii, ohňovou show či ekvilibristiku  v podání účastníků workshopu - umělců ze souborů jako je Nofit State Circus, Losers Cirque Company, Cirque Garuda, Cie des Pieds Perchés, Amanitas Fire Theatre, Feel the Universe Circus Company a dalších.

Režie se ujme renomovaná italská režisérka Firenza Guidi, která stojí mimo jiné za úspěšným představením souboru Nofit State Circus Bianco, které návštěvníci Letní Letné mohli vidět v roce 2015. S Firenzou budou na prezentaci spolupracovat i další kolegové ze souboru Nofit State Circus, creative rigger Lyndall Merry a skladatel a hudebník David Murray.

Seznam účastníků:

Stéphanie N’Duhirahe, Morgane Widmer, Tereza Georgievová, Losers Cirque Company, Jan Jirák, Alžběta Tichá, Tomáš Pintér, Shashik Uashik, Michaela Stará

NoFit State Circus: Firenza Guidi, John Kirk, Lyndall Merry, Blaze Cummings, Janos Foldi, David Murray

Letní Letná
Tel: 605321906
Letenské sady
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: