Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

SOUTĚŽ o 6 vstupenek na sobotní festival sladkostí

doporučujeme | 4. 4. 2017

Čokoláda, dorty, cupcakes, makronky, bonbóny, pralinky, muffiny, raw dezerty, cakepops, sušenky, horká čokoláda, dražované ovoce, ovocné džusy, sladké nápoje, báječná káva a spoustu dalších dobrot – to vše na vás čeká na nejsladším festivalu roku. CityBee jako mediální partner akce rozdává vstupenky.

clanky4/Passion-2-male.jpg

Druhý ročník Prague candy festivalu se bude konat v sobotu 8. dubna 2017 od 12 do 19 hodin v prostorách hotelu Pyramida na Břevnově. Celkem budete moct letos ochutnat dobroty od 25 vystavovatelů.

Součástí druhého ročníku Prague candy festivalu bude i bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na živé ukázky výroby dortů, tréninky zdobení, workshopy a různé soutěže. Pestrý program je přichystaný i pro nejmenší návštěvníky. Děti si budou moci vyzkoušet třeba barvení čokoládou nebo vybarvování za sladkou odměnu.

 

Prague candy festival

OREA Hotel Pyramida

08.04. 12:00

clanky4/Dortyadortiky-5-male.jpg

Tak a teď ta slíbená soutěž

Nemusíte na nic odpovídat, nic tipovat ani péct, prostě nám napište do formuláře níže svoje jméno a email a 10., 20., 30., 40., 50. a 60. záznam automaticky vyhraje.

SOUTĚŽ UŽ SKONČILA! Díky za zájem.

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!