Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
dubna

Prague candy festival

OREA Hotel Pyramida

zpět na výpis akcí
 

Prague candy festival je unikátní akcí pro milovníky sladkostí ve všech podobách.

Datum:08. 04. 17
Cena:200 Kč
Čas:12:00 - 19:00
Kategorie: gastro|festivaly

Čokoláda, dorty, cupcakes, makronky, bonbóny, pralinky, muffiny, raw dezerty, cakepops, sušenky, horká čokoláda, dražované ovoce, ovocné džusy, sladké nápoje, báječná káva a spoustu dalších dobrot – to vše na vás čeká na nejsladším festivalu roku. Druhý ročník Prague candy festivalu se bude konat 8. 4. 2017 od 12 do 19 hodin v prostorách hotelu Pyramida (Bělohorská 24, Praha 6). Vstup do všech prostor je bezbariérový. 

Návštěvníci budou moci na jednom místě ochutnat a zároveň za zvýhodněné ceny zakoupit prvotřídní výrobky známých i nových firem. Zároveň budou moci objevit nová místa  a podniky, které mohou navštěvovat po celý rok. Na Prague candy festivalu by neměl chybět žádný milovník dortů a zákusků, který prahne po kulinářském zážitku.  

Součástí druhého ročníku Prague candy festivalu bude i bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na živé ukázky výroby dortů, tréninky zdobení, workshopy a různé soutěže. Pestrý program chystáme i pro naše nejmenší; děti si budou moci vyzkoušet barvení čokoládou, vybarvování za sladkou odměnu, různé soutěže a spoustu dalších aktivit.  

Soutěže budou po celou dobu festivalu probíhat i u různých stánků vystavovatelů. Kromě toho dostane u vstupu každý návštěvník slosovatelný lísteček do tomboly o parádní ceny. Tombola se bude losovat 3x v průběhu festivalu a to ve 13, v 15 a v 17 hodin.   
     
Celkově bude na akci vystupovat 25 vystavovatelů, kteří byli vybíráni na základě kvality a originality sortimentu a na základě rozmanitosti produktů.

OREA Hotel Pyramida
Tel:
Bělohorská 24
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: