Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Připlují otužilci, Titanic i galavečer boxu

doporučujeme | 25. 12. 2016

Pokud po vánočních oslavách jen stěží dopnete kalhoty a krabice od cukroví dávno zejí prázdnotou, je na čase začít se sportem. Poslední prosincové dny můžete v rámci akce Týden sportu zdarma klidně shazovat kila bez koruny v kapse. V Paláci Akropolis se navíc sejdou čutálisti, v Lucerně boxeři a do Vltavy se ponoří otužilci. A aby toho nebylo málo, v Holešovicích zakotví Titanic i vesmírná loď Millennium Falcon.

otuzilci.jpg

Pondělí

Sváteční den využijte třeba k procházce na Staromák. U Týnského chrámu si tu od 15.00 a od 16.00 hodin můžete, se svařákem v jedné ruce a s trdelníkem v druhé, vychutnat představení o narození Ježíška. Během hry proběhne také sbírka na konto Pomozte dětem. 

 

Živý Betlém u Týna

Muzeum pražských pověstí a strašidel

26.12. 15:00

Vánoční cukroví vyběháte v Paláci Akropolis. Už podvanácté se tu na druhý svátek vánoční bude konat turnaj ve fotbálku. Kamarádská atmosféra a vstup zdarma jsou samozřejmostí.

 

Kicking Me Softly vol.12

Palác Akropolis

26.12. 14:00

Kdo se chce na sportovce jen koukat, ten musí k Vltavě. Do jejích studených vod (loni byla teplota vody 6,9 °C) se u Národního divadla ponoří otužilci z České republiky, Slovenska, Polska, Belgie, Anglie, Argentiny, Ruska, Rakouska i Německa. 

 

Memoriál Alfreda Nikodéma

1. plavecký klub otužilců Praha

26.12. 11:00

A náš poslední pondělní sportovní tip, je vlastně tipem celotýdenním. Až do soboty se totiž po celé Praze bude sportovat zdarma. Vyzkoušet můžete třeba spinning, pole dance, lezení, plavání (nebojte, nikoliv ve Vltavě, ale v bazénu) nebo brusle. Pozor, v některých případech je nutná rezervace dopředu.

 

Týden sportu zdarma

Praha sportovní - MAGISTRÁT HL. M. PR…

25.12. - 31.12.

Úterý

Kdo pod stromeček nedostal LEGO, může si s ním zajít pohrát alespoň na Výstaviště v Holešovicích. Kromě zóny pro budování velkých staveb z obrovských kostek nebo zdi pro "malování" kostkami tu budou k vidění i hudební nástroje z LEGA nebo 11 metrů dlouhý Titanic postavený z 500 000 kostiček. Wow!



lego.jpg

Středa

Ve středu vás čeká mezisváteční latino karibská párty na vlnách afro kubánské a latino muziky. Zahraje CubaChe - ansámbl kubánských a venezuelských hudebníků žijících v Praze a zazní salsa, bachata, merengue, son cubano i timba. Pokračovat bude dj, takže se nemusíte bát, že byste domů museli před půlnocí.

 

Fiesta del Solar

Zázemí

28.12. - 29.12.

Čtvrtek

Jelikož přípravy na Silvestra se nevyplatí podceňovat, doporučujeme vyrazit si z kopýtka i ve čtvrtek, a to třeba na Vánočním festu v Retro Music Hall. Rozjede to tu Slza, Pavel Callta, Sabina Křováková, Tomáš Ringel, Vlasta Horváth a další.

 

Vánoční fest 2016

Retro Music Hall

29.12. 13:00

Pátek

Předposlední den v roce bude pro drsňáky. V Lucerně se představí ti největší borci české boxerské scény. Celý večer se ponese v duchu 30. let, takže na své si nakonec možná přijdou i dámy. 

 

Galavečer profesionálního boxu a k1

Palác Lucerna - Velký sál

30.12. 19:00

Novinky v kinech:

Pokud jste se ještě nenamlsali vánoční atmosféry, tak do kina si pro další dávku vánoční pohody rozhodně nechoďte. Filmy Assassins's Creed a Zničeni láskou vás zatáhnou do vězeňských cel, Pasažéři do vesmíru a horor V pasti zase doprostřed sněhové bouře.

Divadelní premiéry:

Herci se asi ještě budou doma nacpávat cukrovím, takže v divadle vás tento týden čeká pouze premiéra romantické tragikomedie Dobrý proti severáku.

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!