Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Kde si v Praze užít první adventní víkend

doporučujeme | 24. 11. 2016

Vánoce jsou tady! Tedy skoro… Začíná advent, čehož si všímavý návštěvník obchodů všiml už na konci září. Nicméně o tomto víkendu, ať se vydáte z domova jakýmkoli směrem, do 10 minut narazíte na adventní trh. Tady je jejich soupiska

clanky4/FotorCreatedVanoce.jpg

Také pravidelný sobotní market v holešovické tržnici se rozrostl na třídenní akci. Na Prague Fashion Marketu koupíte… krom křečka snad cokoli.

 

MINT: Prague Fashion Market 17

MINT market

25.11. - 27.11.


 

A na třetí vícedenní akci zveme na komentovanou prohlídku pěti nadesignovaných bytů v Pařížské ulici. Cena odpovídá lokaci (780 Kč), ale ke vstupence dostanete i šampaňské.

 

SQUAT iD23

SQUAT iD23

24.11. - 22.12.

clanky4/squat.jpg
V tomto apartmánu v Pařížské prý bydlí modelka Barbara a podnikatel Phillip.
 

KAM v PÁTEK VEČER

Odpoledne zajděte na Hrad, začínají tam vánoční trhy. Cestou zpátky bacha, aby vám v rámech nepípal cínový vojáček. Pokud vás lákají dálky, přijďte si poslechnout tipy a triky, jak cestovat s poloprázdnou kapsou. Už ve středu začal Famufest, soutěžní přehlídka tvorby studentů FAMU, k vidění až do neděle třeba v letenském Bio Oko. A kam na drink? Zkuste nově otevřený bar B24 vedle náměstí Míru.

clanky4/FotorCreatedb24.jpg

KAM v SOBOTU

Vdavekchtivé dámy zveme do hotelu International v Dejvicích na největší podzimní svatební veletrh. Hladové pány pro změnu do Stromovky, kde se budou podávat jitrnice, tlačenka nebo zabíjačkový guláš. Pokud vám tlačenka v žaludku stačit nebude, můžete se vydat na Staromák na každoroční rozsvícení vánočního stromu (poprvé v 17:30, potom vždy po hodině). A nebo běžte bruslit - venkovní kluziště sice zatím nejsou v provozu, ale už jste někdy bruslili v hotelu?

clanky4/aktualita_single_1158_Michal_Sula_Protesty_proti_navsteve_cinskeho_prezidenta.jpg
Vítězný snímek letošního ročníku Czech Press Photo pořídil Michal Šula při návštěvě čínského prezidenta v Praze.

KAM v NEDĚLI

V neděli by se podle rosniček mělo začít ochlazovat, takže festival polévek přijde vhod. Zahřejete se určitě taky v galeriích, kde tento týden začala přehlídka těch nejlepších novinářských fotek Czech Press Photo a o několik metrů dál můžete naposledy a navíc zadarmo zajít na výstavu Davida “růžový tank” Černého. A ve večerních hodinách usedněte k těm internetům, protože se spustí rezervace na prohlídku unikátních míst pražského podzemí. (O akci jsme už psali.) 

news

►Svařené pivo: Prasárna? Určitě. Ale děsně dobrá!

►Aukční salon výtvarníků: Kupte si obraz, pomůžete dobré věci

►Nové bary, restaurace, obchody i posilovny na pražské scéně

►Na den pod zem. Unikátní akce otevře podzemní prostory Prahy

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!