Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Týden plný novinek, vítání a loučení

doporučujeme | 2. 10. 2016

V karlínském Přístavu řeknou bye bye létu a do Veletržáku vtrhne pěkně vymalovaný podzim. Na kopci na Strahově se bude vítat nový akademický rok, před ND nový fesťák. Otevře se peckový coworking v centru i nová fitka. Z Piazzety se stane náměstí Václava Havla. Bude toho dost, tak zůstaňte ve střehu a sledujte CityBee.

FotorCreated-havel.jpg

Pondělí

Začněte nový pracovní týden stylově v novém coworkingu v centru. A pozor, prostory můžete na jeden den vyzkoušet úplně zadáčo. Tak si přijďte načmárat něco na flipchart, dát šlofíka v chillout zóně nebo vyzkoušet, jak se jim točí židle v kanclu.

 

Coworking Lucerna36

Coworkingový prostor v centru Prahy....


Kromě coworkingu otevírá v pondělí i Expreska pro holky v Radotíně nebo nový gym Bitevní pole v Tusarově. Ten zas bude spíš pro kluky. Pokud nemáte na cvičení v čem vyrazit, vyčkejte do středy na otvíračku největšího CrossFit obchodu u nás. Seženete tu bezva kousky.

 

Otevření Expresky Praha Radotín

Expreska Praha Radotín

03.10. 08:00


 

Otevření Nového GYMU Bitevní pole

Bitevní pole

03.10. 15:00


V letní (nebo spíš už podzimní) kino se na jeden večer změní Piazzeta Národního Divadla. Promítat se bude dokumentární film režisérky Andrey Sedláčkové Život podle Václava Havla. Vstup je zadarmo.

Úterý

Piazzetta Národního divadla nejen promítá filmy, ale i mění své jméno! Na náměstí Václava Havla bude přejmenována v předvečer nedožitých osmdesátých narozeniny našeho bývalého prezidenta. Zároveň s odhalením desky s novým názvem bude zahájen i první ročník festivalu plného divadla, filmů a hlavně lásky věnovaný Václavu Havlovi.

 

Festival Pražské křižovatky

Národní divadlo

04.10. - 09.10.

Kdo nechce být před ND u startu nového fesťáku, může v NG zahajovat podzimní výstavní sezónu. Nových výstav bude celkem osm a současných umělců tu potkáte na čtyři desítky. Taková návštěva galerie už se vyplatí, navíc, když se tu nic neplatí.

 

Autumn Opening 2016

Národní galerie

04.10. 18:30

Zatímco ve Veletržáku budou vítat podzim, v karlínském Přístavu dají sbohem létu. Naposledy v sezóně vám tu uvaří kafe, natočí pivko a v peci upečou pizzu. Nebuďte srabi a přijďte pomoct dopít zásoby.

 

Nashledanou

Přístav 18600

04.10. 19:00

Středa

Ke středě si do diáře klidně namalujte notičky a kytary. Bude totiž ryze hudební. V Hard Rock Cafe odpálí Rybičky 48 svým speciálním akustickým koncertem charitativní koncertní sérii Pinktober 2016 (100 % z každého lístku půjde na nadaci pomáhající ženám s rakovinou prsu) a v O2 areně své největší pecky i songy z nového alba Get Up! vyšvihne Bryan Adams. 

 

Rybičky 48 / Pinktober 2016

Hard Rock Cafe

05.10. 20:00


 

Bryan Adams

O2 arena

05.10. 20:00

Čtvrtek

Ve čtvrtek se chystá mejdan na kopci. Strahovský fesťák tu slaví 20. narozeniny. Dorazí nejen kámoši ze strahovských kolejí  a nějaká ta kolejbába, ale i Tata Bojs, Poletíme? nebo Jarda Uhlíř. Ve Zvedni Zadek Zone se bude v kouři z vodních dýmek „workshopovat“ či „pubquizovat“. 

 

Strahov OpenAir

Koleje Strahov

06.10. 13:00

Pátek

Nultý ročník Prague Beer Weeku končí, ale ještě stihnete dvoudenní degustaci toho nejzajímavější z české craftové scény. Kromě jiného dorazí i pivo progresivního létajícího pivovaru Next Level Brewing z Vídně, tak hlavně dorazte i vy do Radlické.

 

Prague Beer Week Grand Finále

Radlická - kulturní sportovna

07.10. - 08.10.

Dva extra tipy na závěr:

Až do soboty běží fesťák plný současného umění 4+4 dny v pohybu a až do neděle jezdí kola Velonet, která můžete na celých 60 minut vyzkoušet úplně zdarma.

 

4+4 dny v pohybu

Čtyři dny o.s.

30.09. - 08.10.


 

Velonet

Vyzkoušejte si nejmodernější systém sdílení jízdních kol v Praze....

Novinky v kinech:

 

Dívka ve vlaku - Premiérový víkend

Freeman Entertainment s.r.o.

06.10. - 09.10.



 

Já, kocour - Premiérový víkend

Bioscop

06.10. - 09.10.



Divadelní premiéry:

 

Laskavá terapie - Premiéra

Divadlo Palace

03.10. 19:00


 

Miluji tě jak po smrti - premiéra

NoD - Experimentální prostor

07.10. 20:00


 

MUTE - Premiéra

Alfred ve dvoře

07.10. 20:00

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!