Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
září

4+4 dny v pohybu

Čtyři dny o.s.

zpět na výpis akcí
 

21. ročník mezinárodního festivalu současného umění.

Začátek:30. 09. 16
Konec:08. 10. 16
Čas:18:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, galerie

Festival se letos přestěhuje do nevyužívaných Radničních domů v centru Prahy. Od 30. září do 8. října jejich prázdné prostory hned vedle náměstí Franze Kafky obsadí rozsáhlá výstava 50 umělců – sochy, malby, instalace nebo fotografie vybrané kurátorkou Pavlínou Morganovou na společné téma Nezávislý výzkum subjektivity. V Radničních domech budou zároveň probíhat premiéry divadelních projektů, diskuse s odborníky, komentované prohlídky nebo dílny pro děti vedené renomovanými českými umělci.

Festival se vedle využívání opuštěných a chátrajících objektů zaměřuje na aktuální, provokující, inovativní umělecké projekty napříč žánry – především z tance a divadla. K festivalu 4+4 dny v pohybu také neodmyslitelně patří zahraniční představení vybraná jako to nejzajímavější ze současné světové taneční a divadelní scény . V rámci této části festivalu se v Divadle Archa a divadle Ponec představí sedm zahraničních souborů.

Radniční domy
Tel:
U radnice 10
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: