Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Sto zvířat na Střeláku vs. Prázdné domy

doporučujeme | 21. 8. 2016

Prázdniny už za chvíli končí, takže se chopte poslední šance a punkově zapařte dva dny v kuse, zatančete si swing ve Stromovce, zazpívejte si se Sto zvířaty na Střeláku nebo vyrazte na párty k vodě. Smutně krásnou procházku po opuštěných místech můžete zažít v pátek.

FotorCreated%2838%29.jpg

Pondělí

Nechcete-li hned na začátku týdne hřešit, dejte si něco zdravého. Nová veganská restaurace Incruenti na Vinohradech je zaměřená na středomořskou kuchyni a vlastní produkci těstovin. Nacpávat se tu můžete bez obav z toho, že nějak výrazně přiberete.

 

Incruenti

Veganská restaurace zaměřená na středomořskou kuchyni a vlastní produkci těstovin....

Úterý
Pankáči mají spoustu důvodů k radosti - na dvoudenní koncertní mejdan Prague Sounds Good dorazí spolu se SUM 41, Millencolin a NOFX i další slavní Kaliforňané – Pennywise. Tak co, vydržíte pařit dva dny v kuse?

 

Prague Sound Good

Forum Karlín

23.08. 17:00

Toho kdo nevydrží dlouho pařit, ale vydrží se dlouho smát, toho zveme na Vztahology pod karlínským viaduktem v podání divadelního spolku S bojkou v zádech. Bude to zábavné, bude to sexy, bude to doják a bude to i trochu punk. Vstupné do klobouku.

Středa
Pokud máte v plánu spíchnout si sukni, nenechte si ujít bazar látek ne Letné. Jesenická fairtradová šicí dílna s japonsky znějícím názvem Šijusitu vám ke koupi nabídne látky s příběhem. Kromě toho Šijusitucafé představí sebe a své produkty.

Čtvrtek
Kapela Sto zvířat se nebojí na plno říct, co víme všichni: "Ty vole, škola začíná!" Je tedy nejvyšší čas naposledy si pořádně prázdninově zazpívat a zatrsat. Malá zvířata nechť dorazí na Střelák ve tři odpoledne, ta velká pak po sedmé večer.

 

Sto zvířat - koncert pro děti

Letňák – Léto pro Pražany

25.08. 15:00


 

Sto zvířat - koncert pro dospělé

Letňák – Léto pro Pražany

25.08. 19:30

Stromovkou bude znít swing 30. a 40. let, sweet and hot, hollywoodské muzikály i vrcholná čísla swingových big-bandů. Vystoupí Ondřej Havelka, Miss Rosie a její gang, Jiří Vidasov a DJ Mackie Messer. Duše vzlétá, srdce jásá, oči září, nohy křepčí.

 

Ondřej Havelka & his Melody Makers

Tiskárna na Vzduchu

25.08. 19:00

První animák pro dospělé je tu, tak si ho nenechte ujít a zajděte se podívat, co se stane, když potraviny opustí supermarket. Film je vhodný jak pro buchty, tak pro klobásy. Malé párečky nechte doma a do kina radši nezvěte ani babičku.

 

Buchty a klobásy - Premiérový víkend

FALCON a.s.

25.08. - 28.08.

Pátek
Jetski Festival nabídne exhibici profesionálních jezdců na Jet Ski a flyboardech, finále Czech Jetski Race, holky v bikinách, nějaké ty frajeřinky, skoky z výšky i warm-up party s předními českými dj's. U vstupu na akci vás nikdo neoškube, bude to zdarma.

 

Jetski Festival 2016

Jet Ski Festival

26.08. - 27.08.

Koupaliště a bazény  už určitě máte všechny vyzkoušené, takže je na čase zkusit se zchladit jinde - v O2 areně, která bude hostit hokejovou obdobu prestižní fotbalové Ligy mistrů. V pátečním zápase se utkají hokejisté Sparty s polským Krakovem.

 

Champions Hockey League 2016/2017

O2 arena

26.08. 18:00

Prohlížet si muzea a galerie? To je občas trochu nuda, takže pro vás máme lepší návrh. Omrkněte prázdné domy a chátrající objekty v centru Prahy. Bude to možná trochu smutná vycházka, ale rozhodně zajímavá.

 

Prázdné domy v centru Prahy - vycházka

Prázdné domy

26.08. 17:00

Novinky v kinech:

 

Ben Hur - Premiérový víkend

Forum Film Czech, s.r.o.

25.08. - 28.08.




 

Buchty a klobásy - Premiérový víkend

FALCON a.s.

25.08. - 28.08.


 

Černé duše - Premiérový víkend

Film Europe

25.08. - 28.08.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!