Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
srpna

Prague Sound Good

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Forum Karlín se promění v dějiště punk-rockového večírku, který svede dohromady NOFX, Sum 41 a Millencolin.

Datum:23. 08. 16
Cena:1 190 Kč
Čas:17:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Kultovní formace NOFX vzešla z americké punkové vlny 80.let, která dala hudebnímu světu také např. Bad Religion, Offspring nebo Green Day. Na rozdíl od dvou posledně jmenovaných se ale NOFX vždy drželi undergroundových kořenů, odmítli všechna velká hudební vydavatelství, zakázali vysílání svých videoklipů na MTV či VH1, sporadicky hovořili s médii a když už poskytli nějaký rozhovor, pak s jasným cílem. 

Jednou z kapel, která uvádí NOFX za svůj vzor, je kanadská formace Sum 41. Oč později tato pětice oproti NOFX svoji kariéru odstartovala, o to strmější vzestup hned v úvodu nabrala. Její první dlouhohrající album All Killer, No Filler vyšlo v roce 2001 a hned první singl z něj – skladba Fat Lip se setkala s obrovským komerčním úspěchem. 

Večer 23.srpna ve Foru Karlín zahájí punk rockeři Millencolin, které v roce 1992 ve švédském Örebro svedla drohromady záliba ve skateboardingu. Jejich debutové album vyšlo pod názvem Tiny Tunes v roce 1994 a jen o rok později už kapela držela v ruce nabídku od proslulé americké nahrávací společnosti Epitaph, kterou v 80.letech založil kytarista Bad Religion Brett Gurewitz. 

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: