Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Na kolo v sukni a do parku naboso

doporučujeme | 31. 7. 2016

Víme o všem, co se příští týden v Praze šustne. Budete potřebovat prázdný žaludek na ochutnávání cupcaků, sukni na speciální cyklojízdu a loupežnický kostým na bál. Naopak potřebovat nebudete boty, chodit se totiž bude naboso.

FotorCreated%2835%29.jpg

Pondělí

Začátek týdne bude sladký, v Palladiu se otevírá Cobbler's Prague Bakery. Tolik cupcakes pohromadě jste ještě neviděli. Nedočkavci sem mohou vyrazit už v sedm hodin ráno pro snídani, oficiální opening je však až ve 14.00 hodin. Ke kafi je totiž cupcake nejlepší.

 

Cobbler's Prague Bakery Grand Opening

Cobbler's Prague Bakery

01.08. 07:00

Zujte boty a vyrazte na bosou procházku do parku Maxe van der Stoela. V plánu je návštěva vyhlídky na Pražský hrad a pomníků hradčanských dělostřelců, procházka ve vodě, po balvanech, ve štěrku, na balančních atrakcích, v prudkém svahu a po speciální hmatové stezce. 

 

Turistika naboso

naboso

01.08. 17:30

Ve Stromovce budou perlit slameři. Čeká vás slam poetry exhibice opravdových mistrů poezie okamžiku. Vystoupí Svahilec, Bláhovec i Filipitch. Nebude se vám chtít pryč!

 

Open Air Slam poetry exhibice

Tiskárna na Vzduchu

01.08. 20:00

V létě to sice jistí letňáky, ale kdyby náhodou sprchlo, můžete na film do Aera. Celý srpen se tu budou promítat zásadní filmové novinky uplynulé sezóny za pouhých 40 Kč. Jestli vám tedy něco uteklo, ještě máte šanci to dohnat.

 

Pražské filmové léto

Kino Aero

01.08. - 31.08.

Úterý
Tahle sukňová cyklojízda je sice pro dámy, ale vsadíme se s vámi, že určitě potěší i všechny kolemjdoucí pány. Takže holky, vyvézt kola ze sklepa, ozdobit je, obléct sukně a hurá do sedel!

 

Skirt Bike - dámská jízda

Dělám co cítím

02.08. 18:00

Středa
Nechte se provést Vyšehradem a jeho tajemným podzemím za pomoci akrobacie, žonglování, tance a balančních technik. Staré české pověsti nepatří jen do knihovny a seznamu povinné literatury. Díky studentům a lektorům z Cirqueonu ožije silák Bořivoj, vizionářská Libuše a uvidíte i dechberoucí skok Horymíra se Šemíkem.

 

Cirkusové legendy na Vyšehradě

Vyšehrad - Staré purkrabství

03.08. 20:00

Čtvrtek
Připojte se ke kapele Zrní v buskingovém průvodu od Lennonovy zdi.  Až dorazíte na Střelák, čeká vás předskokanské vystoupení polské písničkářky AGU v doprovodu kytaristy Samuela Němce. A pak vás svými peckami zasype Zrní.

 

Zrní

Letňák – Léto pro Pražany

04.08. 19:00

Swingová Loď Tajemství opět vyplouvá. Zatímco na obloze budou svítit hvězdy, na Vltavě zazáří dva swingové klenoty - Melody Boys a Miss Rosie a její gang. Novinkou bude plavecký souboj ve vlnách Vltavy ještě před vyplutím.

 

Swing na Lodi Tajemství

Divadelní loď Tajemství

04.08. 20:00

Pátek
Prach a broky, hýmlhergot, morceshadry, čeká nás Loupežnickej bál u příležitosti premiéry nové drsné pohádky pro dospělé. Pavilon Grébovka se rozezní loupežnickými melodiemi. Nahoďte loupežnický kostým a přijďte zpívat, tančit a hodovat společně se Sedmi loupežníky, krásnou Hraběnkou i všemi dalšími pohádkovými postavami.

 

Loupežnický bál

Caffe Pavilon Grébovka

05.08. 19:00

V žulovém lomu v Hřiměždicích se bude skákat do vody, takže sem určitě také zaskočte. Náš tip: Dechberoucí akrobatické kousky vám přijdou méně hrůzostrašné s drinkem v ruce a s přáteli za zády.

 

Highjump

Highjump

05.08. - 06.08.

Novinky v kinech:

 

Za láskou vzhůru - Premiérový víkend

Bohemia Motion Pictures

04.08. - 07.08.


 

Špekoun - Premiérový víkend

Film Europe

04.08. - 07.08.


 

Sebevražedný oddíl - Premiérový víkend

Freeman Entertainment s.r.o.

04.08. - 07.08.


 

Matky na tahu - Premiérový víkend

Freeman Entertainment s.r.o.

04.08. - 07.08.


 

Barbar Conan - Premiérový víkend

Pannonia Entertainment

04.08. - 07.08.

Divadelní premiéry:


 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!