Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
srpna

Cobbler's Prague Bakery Grand Opening

Cobbler's Prague Bakery

zpět na výpis akcí
 

Americké dezerty v Praze.

Datum:01. 08. 16
Čas:07:00 - 22:00
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky

A je to tady! Dovolujeme si vám oznámit, že 1. srpna 2016 otevíráme naší první kamennou pobočku Cobblers Prague Bakery v největším nákupním centru na Praze 1 v PALLADIU. Součástí naší pobočky bude samozřejmě pestrý výběr Cobbler's cupcakes. Tešit se ale můžete také na představení Cobbler's coffee a dalších produktů z naší nabídky. 

Všechny tímto srdečně zveme na velký opening, který se koná 1. 8. 2016 od rána od 7:00. Oficiální otevření proběhne ve 14:00, avšak celý týden od 1.8.-7.8. nás můžete navštívit v rámci opening weeku a zapojit se do speciálního programu. Nezapomeňte se vyfotit s našimi Cobbler's boys & girls, které potkáte v NC PALLADIUM a v okolí náměstí Republiky. Těšíme se na vás! ;)

Cobbler's Prague...
Tel:
náměstí Republiky 1
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: