Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Open air koncert + baskingový průvod.

Datum:04. 08. 16
Cena:od 200 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Kapela Zrní vytvoří buskingový průvod a zahraje na Střeláku!
Přesně po roce, 4. srpna, se kapela Zrní vrací na Střelecký ostrov v Praze. Zatímco loni tam hráli akusticky a vznikl jejich první živák, letos zahrají v plné polní a koncert zahájí buskingovým průvodem v centru Prahy.

Kapela letos slaví své patnáctiny. V každém městě, kde koncertovali, zahráli před samotným vystoupením několik písní akusticky na náměstích. Tak to bude pokračovat i na podzim. Vzpomínají tím nejen na svoje začátky, kdy hráli na ulici do klobouku, ale vzdávají tím i hold buskerům. Pro Prahu si přichystali rovnou buskingový průvod. 

„Začneme u Lennonovy zdi, kde se sejdem deset minut před půl šestou a cestou budeme hrát,“ říká zpěvák Honza Unger, „věříme, že se k nám někdo přidá a že takhle dojdeme až na Střelák. Moc se na to těšíme!“ Než se pak na místě připraví k samotnému vystoupení, zahraje jako předkapela polská písničkářka Agu v doprovodu kytaristy Samuela Němce. 

Koncert začíná od 19.00, areál se otevře v 18:00.

V loňském roce hrála kapela na Střeláku akusticky a vzešla z toho zajímavá deska, jejich první živá nahrávka: "Čtyři Honzové a jeden Ondřej v severní části Střeleckého ostrova". Nyní zahraje elektricky a zazní nejméně dvě nové písničky z připravovaného alba, které by mělo vyjít v příštím roce.

Letňák – Léto pro Pr...
Tel:
Střelecký ostrov
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: