Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Pařte (se) jako v Karibiku

doporučujeme | 22. 7. 2016


Celovíkendový tropický tip:  Léto se do toho pořádně opřelo. Z Karibiku k nám přiválo žhnoucí teploty i žhavé párty. Kam na ty nejlepší se dočtete níže, chladivý přehled pražských koupáků najdete tu.

koupaliště
V Praze se můžete vyráchat ve více než 16 koupácích.

Pátek večer
Roztančení Brazilci, Kubánky a vy! Šťavnatý koktejl tropických rytmů a zábavy vám umíchají na Summer Tropical Beats. Horkou letní noc protkanou omamnou vůní exotického ovoce, karibských rumů a tropických beatů slibují také v Tiskárně na vzduchu. Mráz po zádech bude jistě vítaným zpestřením – užijte si ho na premiéře hororu Zhasni a zemřeš!

newsletter2/30_summer.jpg
Občanská plovárna se na celý víkend změní v Karibik.

Sobota
Žižkov opět ožije trhy. První bude ve znamení oblečení a šperků. Kdy jindy se nalodit a rozvířit vltavské vody? Parník Tyrš vyplouvá v rytmu edm. A opět nabízíme i jedno filmové zchlazení – severské krimi v letňáku Regina.

Neděle
Život v Karibiku je jedna velká párty, takže plynule pokračujte v křepčení i v neděli. V Radlické už od tří slaví narozky párty legendy – čekají vás spešl drinky beer pong, balónková vodní bitva nebo dortová bitva. Co by to bylo za léto bez Street Food Jamu před Crossem? A v Biooku už u filmů dokonce i piknikují, zajděte se přesvědčit.

newsletter2/30_radlicka.jpg
Párty ve stylu alkohlového #furtplnej "čajového" dýchánku v Radlický.

Pro děti
Byli jste už letos u moře? Ne?! Tak to honem napravte v Národním muzeu ! Jak zkrotit dvoukolého oře, vás naučí ve Žlutých lázních při akci Bezpečně na kole. A o víkendovou pohádku na čerstvém vzduchu se postará opět Bajkazyl na Náplavce. Tentokrát o Golemovi.

news

Nováčci na pražské scéně: Bary, kavárny, restaurace
Zahrajte si beach! Třeba i zadarmo
Letňáky pro Pražáky
5 letních blockbusterů, které zvednou náladu i adrenalin

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!