Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
července

Bezpečně na kole

Žluté lázně

zpět na výpis akcí
 
Tip

Program: teoretická a praktická výuka základů bezpečné jízdy na kole.

Začátek:19. 07. 16
Konec:24. 07. 16
Cena:80 Kč
Čas:09:30 - 12:30
Kategorie: pro děti|Sport

•    Termín: od úterý 19.7. do neděle 24.7.
•    Čas: bloky o délce 45 minut denně od 9:30, 10:30, 11:30, 12:30
•    Místo: petanque hřiště u hlavního vchodu
•    Pro koho: děti od 3 do 12 let
•    Cena: 80 Kč / 1 hodinu. Zapůjčení kola a přilby v ceně.

O projektu Bezpečně na kole
Cyklistika je nejoblíbenějším a nejčastěji provozovaným sportem u nás. Kolo nám dává volnost a svobodu poznání. Je symbolem aktivně stráveného volného času, prvním dopravním prostředkem, který se učíme ovládat, a se kterým se stáváme aktivními účastníky provozu. Kýžený rozvoj cykloturistiky a cyklodopravy s sebou nese také nežádoucí nárůst počtu kolizních situací, a úrazů cyklistů. Často nejisté, těžko předvídatelné, chování cyklistů vůči ostatním uživatelům cyklostezek a cyklotras je důsledkem nedostatečné průpravy v ovládání jízdního kola.

Etablovaný koncept Bezpečně na kole vybavuje začínající cyklisty základními znalostmi a dovednostmi potřebnými pro jisté a bezpečné ovládání kola. Pod vedením a dohledem zkušených instruktorů se děti učí kritické situace předvídat, předcházet jim, a umět je správně vyřešit. Děti projdou teoretickou i praktickou výukou základů bezpečné jízdy na kole. Individuálně se věnujeme dětem, které se na kole teprve učí. Od roku 2011 prošlo programem přes 20.000 dětí ve školách, při výstavách, sportovních festivalech, v obchodních centrech, při dětských dnech, a jiných příležitostech. Disponujeme veškerým potřebným vybavením, včetně kvalitních kol a přileb v různých velikostech.

Žluté lázně
Tel:
Podolské nábřeží 3/1184
Praha 4, 147 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: