Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Pražské ostrovy se rozezní

doporučujeme | 24. 6. 2016


Celovíkendový hudební tip: Již po třinácté obsadí Střelecký ostrov, Žofín, Kampu, Kinského zahradu a další místa a kluby hudební festival United Islands. Štědrá porce zahraniční i české muziky se návštěvníkům servíruje zdarma. A aby té hudby o víkendu nebylo málo, na výstavišti v Holešovicích to rozparádí Iggy Pop nebo Crystal Fighters na Metronome Festivalu.

United Islands
Víkend plný hudby na čerstvém vzduchu.

Pátek večer
Na konci pracovního týdne si dejte do těla. Tentokrát výjimečně nemyslíme drink, ale poctivý fitness na Reebok Fitness Sensation v SaSaZu. Zavítejte na skok do Polska – na lodi (A)VOID Floating Galery se slaví Polské dny na vodě a bude se hrát, tančit, jíst i pít. Anebo se vyvalte rovnou k vodě ve Žlutých lázních a večer to potichu rozjeďte na Coolhunters Silent Party.

Sobota
V pátek a sobotu láká na Hořejší nábřeží všechny módychtivé Prague Fashion Market. Kdo má vytříbený skus, nesmí chybět na pravidelném Apetit pikniku v Grébovce. A jahodovo-květinové mámení si připravil trh na Jiřáku.

newsletter2/26_praguefashionmarket.jpg
Součástí Prague Fashion Marketu je i Local Food Market.

Neděle
Tropická vedra pošle do patřičných mezí vlna ledového pochutnání na Prague Ice Cream Festivalu. Kdo sladký moc nemusí, uspokojí své chuťové buňky na Street Food Jamu před Crossem. A nedělní pohodičku dotvoří Vladimír 518 nebo Loutka během Chillin Prague na lodi Cargo Gallery. 

newsletter2/icecreamfestival.jpg
Zmrzilnáři z Česka i zahraničí vás zchladí na Prague Ice Cream festivalu.

Pro děti
Vemte své malé pařmeny a pařmenky do RetroHerny v Národním muzeu. V gameskách pro 8bity, MSX, DOS a starší konzole je určitě konečně porazíte. Nedělní odpolední akce Pojď ven s Maminkou  slibuje trasu s úkoly pro malé i velké, soutěže a kapelu Pískomil se vrací. Za pohádkou vyrazte na Divadelní loď tajemství – bude o zvířátkách, která se vydala do Afriky

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!