Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
června

Jahodování a květinový trh na Jiřáku

Trhy na Jiřáku

zpět na výpis akcí
 

V pátek 24. a v sobotu 25. června můžete na farmářském tržišti Jiřák oslavovat sladké, červené a oblíbené české ovoce – jahody.

Začátek:24. 06. 16
Konec:25. 06. 16
Cena:Zdarma
Čas:08:00 - 14:00
Kategorie: gastro|farmářské trhy

Jahodové knedlíky, koktejly, limonády, palačinky, jahodová polévka gaspacho ale i doplňkové věci jako krásná keramika, atelier skla, trička s motivy rostlin, přírodní kosmetika z růží a ručně vyráběná mýdla, šperky a také krásné květiny.

Naši skvělí jahodáři – pan Jiří Jakoubek (Kunratické jahody), pan Michal Jakoubek (Jahody z Kunratic) a Šupíkovi (Sady Louny) přivezou jahody v té nejlepší kvalitě. Mrkněte se na jejich medailonky.

Samozřejmou součástí slavností je i farmářský trh s tím nejlepším z aktuální sezóny, který tuto ovocnou událost skvěle doplňuje. A také trh květinový.

Pro děti je připravena tvořivá dílna a nebude chybět ani živá muzika – v sobotu 25. června zahrají od 10 do 12 hodin veselí Brownies.

Ať už půjdete na jahodové knedlíky, nakoupit krásnou keramiku, květinovou čelenku, poslechnout si muziku nebo jen tak pro jahody, buďte vítáni.

Trhy na Jiřáku
Tel: 774 003 640
náměstí Jiřího z Poděbrad
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: