Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
června

Polské dny na vodě

Polský institut v Praze

zpět na výpis akcí
 

Polská hudba, kultura, jídlo a pití na Náplavce! 

Začátek:23. 06. 16
Konec:25. 06. 16
Čas:22:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty gastro|

Tentokrát přivezeme skvělé kapely a speciality všeho druhu především z Dolního Slezska a Vratislavi, našich letošních největších partnerů. 

Ve čtvrtek startujeme Klubovou nocí United Islands, na lodi zahraje český DJ Schwa s hudebním experimentátorem Kubou Sojkou. V pátek a v sobotu večer vystoupí hvězdy současné polské hudby. Připravte se na nálož rytmů od špičkového rapera a beatboxera, známého pod přezdívkou L.U.C, a vokálních elektronických kouzelníků Me Myself And I. 

Krásná dolnoslezská metropole Vratislav, hlavní město kultury 2016, se představí ve stanu plném multimediálních atrakcí a chystá speciální sobotní prezentaci. Pokřtíme ale také nového průvodce polským přímořím. 

To všechno doplní gastronomické zážitky, kulinářské show, pivní degustace a další atrakce. Děti vezměte s sebou, zabavíme je na různých kreativních workshopech, abyste si mohli v klidu užít posezení u řeky a hudbu našich DJ. 

(A)VOID Floating Gal...
Tel:
Výtoň
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: