Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Bylinky a móda vládnou víkendu!

doporučujeme | 22. 4. 2016


Nejen bazalku a rozmarýn pořídíte na BylinkoFestu v Národním zemědělském muzeu nebo na trhu Jarní bylinky na Jiřáku!

[bazalka2.jpg]

Celovíkendovky pro nejvěrnější
Fashion milovníci, kteří s nadšením okukují kousky designérů Visegráské čtyřky, by neměli prošvihnout Prague Fashion Market. Jeho součástí bude poprvé i módní koktejl Ýbrkýbl. Jaké jsou trendy od parníků po kocábky, zjistíte na výstavě Lodě na vodě. A umělecké duše okouzlí plejáda profi snímků Prague Photo.

Pátek večer
Famózní funky muzika v podání půvabné Holanďanky Candy Dulfer rozezní Lucerna Music Bar. Britští mágové Delta Heavy v Roxy roztočí své gramce. Pařit do posledního dechu se bude i na mejdanu Good Night v holešovickém Neone.

Sobota
Očekávaný duel mezi Spartou a Plzní je beznadějně vyprodaný. Kouknout se na něj můžete ve vaší oblíbené hospůdce. Na Pražském hradě zajásají všichni zvědavci. Díky Dni otevřených dveří prošmejdí sály a zákoutí jindy nepřístupné. Sezónu nejlepších open air festivalů odstartuje Apríles na Parukářce. A večer vyrazte do 360° na DJ Roxtar!

[apriles.jpg]
Apríles

Neděle
Už vás svrbí nohy? Vydejte se na Běh žižkovským tunelem. Ať s masem kamarádíte, nebo jste mu vyhlásili válku, nadlábněte se na Letošním prvním veganském pikniku  ve Stromovce. Víkend zakončete koncertem Charlieho Winstona. Začínal jako trubadúr a teď ho na Youtube sledují miliony fanoušků.

[reklama/citybee_logo.jpg]Máte CityBeekend i ve své emailové schránce? Mrkněte na něj, najdete v něm jednu speciální výhodu jen pro naše registrované uživatele.

Chcete příští výhody? Zaregistrujte se ZDE !

Pro děti

Na své ratolesti budete náležitě hrdí, až zdolají Neposedný pochod nebo Koloběžkový závod. Už jsou to roky, co jste vyrazili s prťaty do kina? Vezměte je na novou Knihu džunglí. Vstoupit do Krakonošovy zahrádky nebo do třídy Macha Šebestové můžou na výstavě Večerníček slaví(l) 50.  

[lode2%281%29.jpg]
Lodě na vodě

news

Město je nejkrásnější ze střechy! Festival Rooftop se blíží
Kámoška je „Bride to be“. Kam na rozlučku?
Velký nápojový slovník aneb Není cider jako cidre
5 největších úletů na pražských jevištích

víkend  

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!