Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Tipy týdne: Mniši, zombíci i blogerka

doporučujeme | 3. 4. 2016

S jarem přicházejí i netradiční zážitky. Na své si tak přijdou jak obdivovatelé bojového umění kung fu, tak milovníci filmů nebo legendárního Charlese Aznavoura. Na Jiřáku se bude hodovat a na Václaváku a na Letné se otevřou nové podniky, které uhasí vaši žízeň.

FotorCreated%2822%29.jpg

Pondělí

Je fuk, co si myslíte o čínském prezidentovi nebo Číně, ale tuhle show prostě musíte vidět. Mniši z kolébky filozofického učení i bojového umění kung fu nastaví svá těla hrotům kopí, ocelovým ostřím či dřevěným tyčím. Budete si připadat jako ve filmech s Brucem Lee.

 

Shaolin - KUNG FU "Mystické síly mnichů"

Kongresové centrum

04.04. 18:30

Středa
Možná se vám zdá, že v Praze už máme dost strašidel a oblud, ale i tak v úterý Smíchov zaplaví zombíci. V oživlou mrtvolu se budete moci proměnit i vy a brát to můžete třeba jako takovou zkoušku na čarodějnice. Akce se bude konat při příležitosti premiéry druhé řady seriálu Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce).

 

Zombie na Smíchově

Obchodní centrum Nový Smíchov

06.04.

Pořádná dávka kultivované zábavy vás ve středu večer čeká v Kongresáku. Vystoupí tu totiž legendární jednadevadesátiletý francouzský šansoniér, zpěvák, hudebník a herec Charles Aznavour. Na svém rozlučkovém turné dá fanouškům sbohem pomocí svých nejznámějších písní. 

 

Charles Aznavour

Kongresové centrum

06.04. 20:00

"Upijte se ke zdraví" nabádá nový Fresh Dance Bar na Václaváku. Pokud patříte mezi konzervy, poručte si čerstvou pomerančovou šťávu, nebojíte-li se to rozbalit, tak si navolte vlastní mix. A pro ranní i denní bručouny je k dispozici kávička i čaj.

 

Otvíračka Fresh Dance Baru

Fresh Dance Bar

06.04. 16:00

Čtvrtek
Novinářské drama podle skutečné události s názvem Spotlight získalo Oscara za nejlepší film, takže do kina na něj prostě musíte. Snímek dokonce zvítězil nad favorizovaným filmem Revenant Zmrtvýchvstání, kde si zahrál Leonardo DiCaprio.

 

Spotlight - Premiérový víkend

FALCON a.s.

07.04. - 10.04.

Záplavu filmů natočených podle skutečných událostí najdete i na festivalu Dny evropského filmu, kde se budou promítat ty nejzajímavější snímky současné evropské kinematografie. Z českých filmů se můžete těšit na drama Já, Olga Hepnarová nebo snímek Nikdy nejsme sami.

 

Dny evropského filmu

DNY EVROPSKÉHO FILMU

07.04. - 14.04.

Dejte si kafe a cigárko s herečkou, blogerkou a vítězkou soutěže StarDance. Nakoukněte do zákulisí hereckého života a nechte si podepsat knížku, která vznikla na základě blogu plného vtipných historek z života herců.

 

Autogramiáda Marie Doležalové - Kafe a cigárko

OC Arkády Pankrác

07.04. 17:00

Nevšední módní přehlídka vás čeká na Novoměstské radnici. Šaty tu budou předvádět nevidomí modelové a nevidomé modelky. Zahraje také Neviditelný Band složený z průvodců legendární Neviditelné výstavy. Začátek je v 15.00 a vstup je zdarma. Přijďte včas, ať chytíte dobrá místa a něco vidíte.

 

Módní přehlídka Neviditelné výstavy

Novoměstská radnice

07.04. 15:00

Pátek
V pátek se bude hodovat, protože povánočním dietám a předvelikonočním půstům už dávno odzvonilo. Na náměstí Jiřího z Poděbrad se budou podávat gurmánské speciality z kuchyní předních tuzemských i zahraničních šéfkuchařů. Chybět nebudou ani rybí speciality a součástí akce budou i trhy s ovocem, zeleninou, masem, uzeninami, pečivem a dalším zbožím.

 

Kulinářské dny

Městská část Praha 3

08.04. - 09.04.

Dobré jídlo je třeba zapít dobrým vínem. Kde ho vzít? Třeba v nově otevřeném obchodě na Letné. V regálech tu najdete vína z Itálie, Francie, Španělska a dalších regionů, ale i ústřice z rodinných farem.

 

Grand Opening Party!

Brut.Koncept

08.04. 17:00

Novinky v kinech:

 

Moje tlustá řecká svatba 2 - Premiérový víkend

Freeman Entertainment s.r.o.

07.04. - 10.04.


 

Spotlight - Premiérový víkend

FALCON a.s.

07.04. - 10.04.


 

Nikdy nejsme sami - Premiérový víkend

FALCON a.s.

07.04. - 10.04.


 

Pád Londýna - Premiérový víkend

Bontonfilm

07.04. - 10.04.



 

Vojtěch - Premiérový víkend

A-Company CZ

07.04. - 18.04.

Divadelní premiéry:

 

Stará dobrá kapela - Premiéra

Divadlo Palace

04.04. 19:00


 

Krlíček aneb radostné bezdomovectví - Premiéra

Vršovické divadlo MANA

07.04. 19:30


 

Hvězdné manýry - Premiéra

Divadelní společnost Háta

08.04. 19:00

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!