Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
dubna

Charles Aznavour

Kongresové centrum

zpět na výpis akcí
 

Legendární francouzský šansoniér 6. dubna v Kongresovém centru Praha.

Datum:06. 04. 16
Cena:od 1 990 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Legendární francouzský šansoniér, zpěvák, hudebník a herec Charles Aznavour přijede poprvé do České republiky. Vystoupí 6. dubna v pražském Kongresovém centru s “farewell” - rozlučkovým - programem, při kterém zpívá nejznámější písně ze své bohaté hudební kariéry. Ve svých 91 letech je Charles Aznavour jednou z největších žijících osobností světové hudby, zpívá v osmi jazycích, za svou osmdesátiletou kariéru složil přes 1.000 písní, nahrál desítky alb, jichž prodal přes 100 milionů kopií. Je označován za “nového romantika, Napoleona šansonu, francouzského Franka Sinatru, nebo malého muže se smutnýma očima, který do francouzské hudby přinesl nostalgii, melancholii i dříve tabuizovaná témata”.

Předprodej vstupenek v cenách od 1.990 Kč do 7.990 Kč začne 21. prosince, 9.00, exkluzivně v síti Ticketportal. Koncert pořádá P&J Music v rámci série Jazz Meets World ve spolupráci s Charm Music. 

Charles Aznavour v České republice vystoupí vůbec poprvé, v bývalém Československu koncertoval jen jednou v Bratislavě v listopadu 1978. V Praze měl vystoupit v roce 1969, koncert ale v souvislosti se smrtí Jana Palacha zrušil.

Kongresové centrum
Tel: 261171111
5. května 65
Praha 4
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: