Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Top 10 týdne: Ženy slaví, muži paří

doporučujeme | 7. 3. 2016

Nový týden přinese spoustu (párty) akcí pro pány a ještě mnohem více zábavy pro všechny zástupkyně něžné pohlaví. Na úterý totiž připadá Mezinárodní den žen. Karafiáty ale nečekejte! Raději se připravte na bazárek, aquaerobic nebo na OSTROf módy a designu.

Beznazvu%2814%29.jpg
Člověk v tísni (film Člověk)

Pondělí
Festival dokumentárních filmů Jeden svět asi není třeba dlouze představovat. Věděli jste ale, že letos se v rámci festivalu můžete nejen mrknout na filmy, ale třeba i projet na kole, dozvědět se něco o udržitelné módě nebo si dát mňamku od organizace Zachraň jídlo ?

 

Jeden svět

Člověk v tísni

07.03. - 16.03.

Začít slavit MDŽ mohou dámy klidně už v pondělí, a to stylově na bazárku. Stačí doma popadnout alespoň jednu nepotřebnou věc a zajít ji vyměnit do Creative Gate za něco suprovějšího a stylovějšího. Nakupování bez peněz = parádní zábava.

 

Bazárek

Creative Gate

07.03. 18:00

Úterý
V úterý se slaví dál. Otevírá se totiž OSTROf módy a designu neboli prodejna různorodé autorské tvorby. Určitě zavítejte na otvíračku, závan jara si nutně žádá nové kousky do šatníku!

 

Otevření prodejny OSTROf

OSTROf

08.03. 16:00

Aquacentrum Šutka nebude v úterý zaplavené jen vodou, ale i ženami. Pro všechny dámy, které budou chtít oslavit svůj svátek nebo si jen odpočinout od každodenního stresu, budou připraveny lekce aquaerobicu, tance s obručí, ale i masáže, kosmetika nebo ochutnávka čokolády.

 

Mezinárodní den žen v Aquacentru Šutka

Aquacentrum Šutka

08.03. 16:00

Abychom byli spravedliví, máme i něco pro pány. Kino Aero se letos díky Festivalu otrlého diváka promění v Epidemiologické centrum. Nákaze, tématu letošního ročníku, budou návštěvníci čelit pomocí 17 nejpůsobivějších, nejsměšnějších, nejzapadlejších i nejbizarnějších filmů z kategorie hororů, extrémů, akčňáků, krváků, campů, béček, céček i péček.

 

Festival otrlého diváka

Kino Aero

08.03. - 13.03.

V dejvickém "entékáčku" odstartuje fotografická výstava naruby. Dozvíte se, co se stane, když ženy bez domova přestanou být objektem mediálního zájmu, anebo naopak společenského nezájmu. a samy uchopí fotoaparáty a tím i příležitost pootevřít dveře do svého světa. Možná jejich fotografie vypoví i něco o nás samotných a o době, ve které žijeme.

 

Můj svět bez domova

Národní technická knihovna

08.03. - 08.04.

Středa
Nemůžete-li se dočkat letních fesťáků, máme pro vás tip. Zajděte do legendární strahovské Sedmičky na warm-up Party festivalu Mezi bloky a zdarma si poslechněte kapely CTM a The Crushers.

 

Mezi bloky 2016: Warm-up Party

Klub 007 Strahov

09.03. 19:00

Čtvrtek
Ve čtvrtek se bude pařit v Retro Music Hall, ale ne v teniskách nebo džínové minisukni, ale v obleku a ve večerních šatech. O nejlepší oblek/smoking a nejkrásnější večerní šaty se bude dokonce soutěžit. Pro prvních 300 návštěvníků jsou připraveny drinky zdarma.

 

Legendary SUIT UP Party vol.13

Retro Music Hall

10.03. 22:00

Pátek
Páteční odpoledne bude ve znamení Žhavého Boha. Suprové hot dogy od Hot God budou k mání na Havelském náměstí.

Vyzkoušejte tyto nové podniky:
Léto je daleko a peníze na letenky k moři jste utratili za nový notebook? Zkuste zajít na indoor surfing a zasurfujte si konečně i někde jinde než na internetu. V Surf Areně v Letňanech vám půjčí vše, co je k indoor surfingu potřeba.

 

Surf Arena - UZAVŘENO

Uzavřeno od 31.1. 2024....

Novinky v kinech:

 

Ve stínu žen - Premiérový víkend

Film Europe

10.03. - 13.03.


 

Grimsby - Premiérový víkend

FALCON a.s.

10.03. - 13.03.


 

Už je tady zas - Premiérový víkend

CinemArt

10.03. - 13.03.


 

Deník komorné - Premiérový víkend

Film Europe

10.03. - 13.03.


 

Rudý kapitán - Premiérový víkend

A-Company CZ

10.03. - 13.03.


 

Série Divergence: Aliance - Premiérový víkend

Freeman Entertainment s.r.o.

10.03. - 13.03.

Divadelní premiéry:

 

Natašin sen

OLDstars

08.03. 20:00


 

Jana Burkiewiczová / Burki&com: DIVOČINA

Ponec - divadlo pro tanec

10.03. 20:00




 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!