Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Top 10 týdne: Praha zahraje barvami duhy

doporučujeme | 10. 8. 2015

Spoustu míst po Praze bude díky festivalu Prague Pride hrát všemi barvami, ale pozadu nezůstane ani Jungmaňák, kde zahrají hned dvě kapely v rámci akce Léto na Jungmaňáku, nebo Holešovické Výstaviště, kam si budou moci přijít pohrát všichni příznivci a především příznivkyně panenek.

PraguePride20151.jpg

Prague Pride

Pondělí      
„Všichni jsme stejně teplí“, hlásá festival Prague Pride zaměřený na gay, lesbickou, bisexuální a transgender tematiku a má pravdu. Pokud tedy i vy patříte k těm, jejichž běžná teplota se pohybuje kolem 36,5 °C, zahalte se do barev a hurá na Prague Pride. Dveře na koncerty, přednášky, ale i do festivalové vesničky či průvodu máte otevřené. 

 

Prague Pride 2015

Prague Pride

10.08. - 16.08.

Úterý
Veletržní palác láká nejen na obyčejné obrázky, ale nově i na ty pohyblivé. Na terase se budou každé srpnové úterý až do 1. září promítat snímky z původních 16mm filmových kopií.  Tentokrát se diváci mohou těšit na film Sergeje Solovjova ASSA z roku 1987.

 

Letní kino - Assa (1987)

Národní Galerie - Veletržní Palác

11.08. 21:00

Středa
Pokud vás bolí z celodenního sezení u počítače záda, je na čase vyrazit s kolegy a šéfem na speciální lekci office yogy na Letnou. Protáhnete se, odpočinete si a především si vyzkoušíte cviky vhodné (nejen) do kanceláře. Cvičení je zdarma, takže zbyde i na pivko.

 

Office yoga na vzduchu!

Office yoga

12.08. 18:00

Středeční večer bude nekorektně černý - skvělá hudba, černý humor, černé pivo a pak dlouho do noci Dj Sheala. To vše se skupinou The Tap Tap na Cargo Gallery.

 

The Tap Tap Orchestra in black

Cargo Gallery

12.08. 20:00

Čtvrtek
Pět čtvrtků zněla Jungmaňákem živá hudba, ale všechno jednou končí. Patříte-li mezi fanoušky Léta na Jungmaňáku, pak je přímo vaší povinností pořádně se rozloučit.  Kdy? Přeci ve čtvrtek na koncertě kapel Eggnoise a Calm Season.

 

Léto na Jungmaňáku

ČSOB Inspirace

13.08. 19:00

 

Pátek
Máte už dost spěchu, stresu a hektického způsobu života? Přeneste se o pár století zpátky a najděte svůj ztracený klid na festivalu plném hudby, tance i divadla s názvem Opera Barocca. Tématem letošního ročníku bude láska, a když vás neuchvátí ta, tak vás určitě dostanou dobové kostýmy a slavnostní atmosféra.

 

Opera Barocca

Clam-Gallasův palác

14.08. - 06.09.

Holešovické Výstaviště se promění v ráj pro malé i velké slečny.  Od poloviny srpna zde bude v Křižíkově pavilóně C  k vidění neuvěřitelných 1500 panenek, 500 plyšáků a 75 kočárků.

 

Výstava panenek

Výstaviště Praha

14.08. - 30.09.

 Vyzkoušejte tyto nové podniky:

 

Místo

Doubleshot otevřel svou třetí kavárnu. Na své si v Dejvicích přijde každý, kdo má rád...


 

Fantova kavárna

Přijďte ochutnat domácí limonády a zmrzlinu. Jsme tu pro vás sedm dní v týdnu......


 

TEP

První cyklistický klub v Praze zaměřený na aktivní cyklisty....

Novinky v kinech:



 

Pixely - Premiérový víkend

FALCON a.s.

13.08. - 16.08.


 

Schmitke - Premiérový víkend

Film Distribution Artcam

13.08. - 16.08.





 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!