Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
srpna

Schmitke - Premiérový víkend

Film Distribution Artcam

zpět na výpis akcí
 

Film Schmitke byl natočen podle krátké povídky spisovatele a scenáristy Tomáše Končinského

Začátek:13. 08. 15
Konec:16. 08. 15
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

„Poslyšte příběh muže, který dlouho seděl doma a bál se vyjít ven, aby se neztratil v hrozivém, temném lese. Jednoho dne však vyšel ven a ztratil se v hrozivém, temném lese…“ (stará krušnohorská legenda)

Julius Schmitke je postarší konstruktér, jehož osamělý život se skládá hlavně z nevzrušivé práce, ukecaného mladého kolegy a občasného zvláštního vábení lesního porostu. Když je jednoho dne pověřen opravou nevysvětlitelně skřípající staré turbíny, kterou kdysi navrhl, není z výletu na českou stranu Krušných hor příliš nadšen. Podivný kraj hlubokých lesů, zchátralých dolů a neméně podivných lidí v něm mnoho důvěry nevyvolá, ale když se mu přes noc záhadně ztratí kolega, musí i Schmitke vstoupit mezi mlhou zahalené stromy.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: