Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

CityBeekend: Nákupní mánie i něco ostřejšího pro pořádný chlapy

doporučujeme | 31. 7. 2015


Za prvé: V novém měsíci nelze chodit ve starých hadrech.Je čas na nákupy! 

Za druhé: Začátek druhé půlky prázdnin je třeba pořádně oslavit. Hudbou, tancem, jídlem nebo třeba výletem za Prahu na Desperados High Jump – mistrovství České republiky v extrémních skocích do vody ve volné přírodě.

desperados.jpg
Desperados High Jump


Páteční večer 
Dřevo, voda nebo beton? Jakkoliv šíleně to zní, tak program na páteční večer si můžete vybrat podle svého oblíbeného materiálu. Ve Stromovce se bude pod korunami stromů divoce křepčit v rytmech balkánské a cikánské muziky, na vltavské náplavce zahrají hned tři kapely a uprostřed betonu na Nákladovém nádraží Žižkov se bude promítat přímo samovražedně politicky nekorektní komedie o čtveřici teroristů

balkan1.jpg
Balkan Bashavel


Sobota
Nejednu holčičí peněženku pořádně provětrá Dyzajn market Festival na Střeláku a nejedny chlapská ústa zase Prague Beach Chilli Fiesta plná pálivého jídla a chilli. Hodovat se bude i ve Stromovce na Latino music and food festivalu. Ladronka se promění v cíl nejdelšího cyklistického závodu v ČR a nabídne soutěže, ukázkové exhibice i koncert kapely Mandrage.

[newsletter2/highjump.jpg]  


Neděle
Nákupy pokračují! Vintage módu, ale i perličky z druhé a třetí ruky vyhrabete na Fashion Bizar Bazaru v Cargo Gallery nebo Neubazaru v Café Neustadt. Dokudrama o prvních letech televizního vysílání zakončené koncertem kapel Midi Lidi a WWW nabídne Nákladové nádraží Žižkov a chystáte-li se na cesty, inspirovat vás může třeba vyprávění Štěpána Malíka o cestě z Turecka až do Indie

10865743_10153116851754382_7296482713512239198_o.jpg
Aquapalace Praha


Pro děti
Pokud jsou vaše děti vodní živel, vezměte je na Tropickou párty do Aquacentra Šutka nebo na Africkou jízdu do Aquapalace Praha. Větší děti (především asi kluci) ocení festival Advik pro milovníky Japonska plný komiksů, her i workshopů.


news


7 věcí, které můžeme závidět Žižkovu
Není zahrádka jako zahrádka! Kde najít ty prvotřídní
7 tipů, kam v Praze na skutečně lahodnou zmrzlinu
15 pražských koupališť, díky kterým zapomenete na moře

víkend  

 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!