Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Top 10 týdne: Plážová kopaná, oslava nového přívozu i narozenin plameňáka

doporučujeme | 2. 8. 2015

Samozřejmě ani srpen nebude skoupý na akce pod širým nebem. Venku se bude muzicírovat, oslavovat, cvičit divadelní improvizace i plážová kopaná. Letní filmová škola se alespoň na pár dní přesune z Uherského Hradiště do Prahy.

10612992_10152442379093145_999508274435389_n.jpg
Foto: Beachsoccer


Pondělí
Všichni Romeové a Julie pozor, chystá se série tréninků divadelní improvizace pod širým nebem. Pokud si tedy chcete zlepšit svou schopnost komunikace a spolupráce, naučit se pracovat s hlasem a tělem a poznat nové lidi, vyrazte do Stromovky. Vše je zadarmo.

 

Impro v parku

Tiskárna na Vzduchu

03.08. 18:00

Byli jste tak pracovně vytížení, že jste se tentokrát nedostali do Uherského Hradiště na filmovou školu? Nevadí, kino Aero přiváží to nejlepší z festivalového programu do Prahy. Promítat se budou filmy Milán, kalibr 9; Obvyklí podezřelí; Bohové; Občan Kane a Mrzout.

Úterý
Plážové povalování, možná plážový volejbal, ale plážová kopaná? Přijďte se seznámit s tímto netradičním sportem na Černý most. V úterý se zde bude konat exhibice české reprezentace v plážové kopané doplněná o soutěže i autogramiádu fotbalistů.

 

Plážová kopaná

Centrum Černý Most

04.08. 17:00

Středa
Byli jste v růžové na Avon pochodu a chystáte se v ní i na Prague Pride? Tak teď v ní můžete i do ZOO, která ve středu oslavuje úspěšný chov plameňáků a přeje jednomu z nejstarších zvířat v ZOO – samici plameňáka kubánského vše nejlepší k padesátým narozeninám.

 

Růžový den

Zoologická zahrada hl. m. Prahy

05.08. 09:00

Čtvrtek
"Najdete jen to, co sami přinesete" hlásá největší z nejmenších festivalů Open air Vyšehrad a má pravdu. Kdo přijde, může se těšit na koncerty písničkářů nebo na básníky, kteří představí svou autorskou tvorbu.

 

OPEN air Vyšehrad

Vyšehrad - Staré purkrabství

06.08. 17:00

 

Pátek
Návštěva hradů není v létě ničím neobvyklým, tak proč jednou nenavštívit i ten pražský, zvlášť když se zde chystá výstava Alice Masaryková (1879–1966) a podpora umění. K vidění budu kvalitní díla českého výtvarného umění, které pro Hrad získala nejstarší dcera prvního československého prezidenta.

 

Alice Masaryková (1879–1966) a podpora umění

Pražský hrad

07.08. - 07.11.

Z Karlína do Holešovic se nově dostanete přes řeku suchou nohou, a to díky přívozu. Přijďte to oslavit společným hapenningem – improvizovaným triatlonovým nezávodem mezi Přístavem 18600, Vilou Štvanice a Přístavem 18600, osvětou a zábavou pro děti i dospělé a především – jízdou na zbrusu nové lodi přes Vltavu tam a zase zpět.

 

Vyzkoušejte tyto nové podniky:

 

Balcony Bar Prague

Na jednu z nejkrásnějších zahrádek v Praze se můžete těšit v Balcony Baru....


 

Žižkavárna

Fairtrade coffee...


 

Reinsdyr

...

Novinky v kinech:

 

Amy - Premiérový víkend

Aerofilms

06.08. - 09.08.


 

Když zvířata sní - Premiérový víkend

Film Europe

06.08. - 09.08.


 

Malý dráček - Premiérový víkend

Mirius Film Distribution

06.08. - 09.08.


 

Nesmrtelný - Premiérový víkend

Warner Bros. Entertainment

06.08. - 09.08.


 

Vykolejená - Premiérový víkend

CinemArt

06.08. - 09.08.

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!