Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Největší z nejmenších festivalů

Datum:06. 08. 15
Čas:17:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty

Zvláštní vydání OPEN-MIC.cz uprostřed léta. Živá kulturní & hudební událost v otevřeném prostoru v Praze. Najdete jen to, co sami přinesete.

Akce OPEN-MIC.cz nabízejí všem písničkářům a jinak definovaným performerům jedinečnou příležitost zahrát si a setkat se se svým publikem! Na žánru nezáleží. 

Bezprostřední osobní kontakt písničkáře a diváka v sobě nese extrémní nebezpečí vzniku přátelství i hudebního spříznění. Nechte se nadchnout a vystavte se neředěným vibracím hudby a poezie. Vychutnejte si neobvyklou zkušenost poctivého akustického koncertu pod širým nebem.

Hraní bez zvukové aparatury je záměr. Smyslem je podtrhnout sílu autentického umění písničkářů a nalézat pro tento druh umění nové formy a prostředí intimity. Kvalita není v elektronice nebo v médiích. Jedinečnost je založena na živém, bezprostředním a bezbariérovém hudebním & lidském setkání. Akustická forma je zároveň silnou výzvou pro kvalitu posluchače.

Za podporu v oblasti materiálně-technického zabezpečení při stavbě pódia děkujeme o.p.s. Asistence. Obecně prospěšná společnost Asistence rozpouští vnitřní a vnější bariéry v životě lidí s postižením.

Vyšehrad - Staré pur...
Tel:
Vyšehradské sady
Praha 2, 128 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: