Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

přehled článků

Top 10 týdne: Vltava rájem swingařů, pařmenů i boxerů

doporučujeme | 26. 7. 2015

Poslední červencový týden to bude žít především na vlnách Vltavy a na jejím břehu. Zkrátka však nepřijdou ani milovníci parků – Stromovka bude hostit divadlo, park Klamovka se na jeden den promění v nevšední galerii.

swing%283%29.jpg
 

Pondělí
Už znáte časopis o kultuře Lógr? Ne? Pak máte ideální příležitost seznámit se s ním na jeho vlastním večírku. Bude se křtít nové číslo o pivu a pivem, zlatavý mok se bude i degustovat a k tomu všemu bude hrát hudba.  

 

Lógrnight vol. 16

(A)void Floating Gallery

27.07. 19:00

Úterý
Dobrá zpráva (nejen) pro všechny manažery, programátory a tanečnice s bolavými zády! Nedaleko stanice metra Budějovická se otevírá nový salón thajských masáží. Po každé masáži vás čeká zdarma espresso nebo čaj z citronové trávy, zaváděcí slevy jsou až 20 %.

 

Otevření Thajských masáží Kiwi

Thajské masáže Kiwi, s.r.o.

29.07. 10:00

Středa
Milena se vdává, má problém a vy můžete sledovat, jak si s ním s grácií a vtipem poradí. Zavolejte kamarádce, která se právě zasnoubila nebo té, která už deset let doma pere, vaří, uklízí a myje záchod a hurá do Stromovky na one woman show Šárky Vaculíkové. 

 

Milena má problém - ZRUŠENO

Tiskárna na Vzduchu

29.07. 19:30

Čtvrtek
Čtvrteční program je jasný: Nalodit se na Loď Tajemství a naladit se na vlnu swingu! Tentokrát poprvé v programu Swing na lodi Tajemství zahrají živě hned dvě swingové esa - sólisté legendárního orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky oblíbení Melody Boys a famózní Futur Swing. Taneční obuv s sebou!

 

Swing na Lodi Tajemství

Divadelní loď Tajemství

30.07. 17:00

Drsní chlapi, pěsti a pot. To je Yangames fight night - jediný open air gala večer bojových sportů, MMA, K1, kickbox a box. Ve Žlutých lázních budou bojovat Petr Vondráček, Jan Soukup, Luboš Raušer, Roman Kryklia a Yangame osmičlenná pyramida supertěžkých vah.

 

Yangames fight night

Žluté lázně

30.07. 18:00

Pátek
V parku Klamovka vyroste v rámci akce Videokemp, která je zaměřená na prezentaci současného umění, unikátní stanové městečko. Všechny stany se na den promění v soukromé galerie. Kdo vstoupí dovnitř, bude moci shlédnout video o práci jednotlivých umělců.

 

Videokemp 2015

Videokemp

31.07. 13:00

Pojďte křepčit v rytmech balkánské a cikánské muziky. Ve Stromovce rozbalí svůj cirkus nejen oblíbené DJské duo MALALATA, ale i jeho hosté – barcelonský DJ Gypsy Box, pražští the Love Songs Orchestra a bratislavský soundsystem Brigada Rakija. Navíc vás čeká zábavný žonglérský workshop, sladké mlsání a grilované balkánské speciality. 

 

Balkan Bashavel

Tiskárna na Vzduchu

31.07. 21:00

Tip mimo Prahu:
Přestože tahle akce není v Praze, neměli byste ji propásnout. Dechberoucí skoky do vody z extrémní výšky, letní pohoda u vody v plavkách, doprovodný program a k tomu pořádná dávka muziky. To je letošní  High Jump v lomu v Hřiměždicích.

 

Desperados High Jump 2015

Desperados High Jump

31.07. - 01.08.

Vyzkoušejte tyto nové podniky:


 

Doruky Drink

Nápoje pro každého....

Novinky v kinech:


 

Nenasytná Tiffany - Premiérový víkend

A-Company CZ

30.07. - 02.08.



 

Filmový dobrodruh Karel Zemana - Premiérový víkend

Asociace českých filmových klubů

30.07. 16:00


 

Věčně mladá - Premiérový víkend

APK Cinema Service

30.07. 16:00


 

Vynález zkázy - Premiérový víkend

Asociace českých filmových klubů

30.07. 16:00


 

přehled článků

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Konečně nemusíte sedět v kanclu, máte tolik nápadů na to, co dělat venku, a ono... prší! Jestli už vážně nevíte coby a koušete se doma nudou, nechte se inspirovat!