Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
července

Desperados High Jump 2015

Desperados High Jump

zpět na výpis akcí
 

Otevřené mistrovství České republiky v extrémních skocích do vody ve volné přírodě, známé ve světě jako cliffdiving.

Začátek:31. 07. 15
Konec:01. 08. 15
Cena:od 640 Kč
Čas:10:00 - 23:59
Kategorie: zábava| sport|adrenalin sporty, vodní sporty

Dechberoucí skoky do vody z extrémní výšky, letní pohoda u vody v plavkách, doprovodný program a k tomu pořádná dávka muziky, to je již šestnácté pokračování akce Desperados High Jump 2015.

Letní akce High Jump přivítá ty nejlepší skokany cliffdivingu na naší planetě. Pořadatelé letos připravili závod ve skoku z 12 a 16 metrové výšky. Skokani změří síly také na 5 metrové houpačce. Stejně jako minulý rok bude nad lomem přistavěna vysokozdvižná plošina dosahující výšky až 32 metrů. Skoky z ní bývají vrcholem každého ročníku High Jumpu.

Součástí závodů High Jump bude i letos oblíbená exhibice splashdivingu neboli skoků placáků. Tu opět obstarají především skokani z Německa v čele s Christianem Elvisem Guthem, světovým rekordmanem skoku placáku ze 43 metrů.

Asi nejzajímavějším bodem doprovodného programu, bude exhibice několikanásobného mistra světa a vítěze závodu X-Games, freestyle motokrosaře Libora Podmola. Spolu s ním bude vzduchem létat také Martin Koreň. Dalším lákadlem bude parkurové vystoupení na nejvyšší úrovni či vystoupení borců ovládajících flyboard, díky němuž se lze vznášet volně nad vodní hladinou.

Kromě DJs, kteří tradičně doprovázejí cliffdivingové závody v lomu, bude i letos připraven program na dvou hudebních podiích v čele s Red Bull TourBusem. Během celého víkendu se na nich vystřídají hudební skupiny, jako jsou hip hopeři Prago Union, elektroswingová formace Mydy Rabycad, thrash rock and rollová banda Hentai Corporation, zástupce nové školy hip hopu Smack, slovenská hip hopová legenda DJ Vec, ska kapela Fast Food Orchestra, reggae projekt Sklizeň a mnoho dalších.

Ke spaní lze využít připravené stanové městečko. Pro návštěvníky bude také připraveno občerstvení. Zchladit žízeň bude možné na dostatečně zásobených a rozlehlých barech.  Samozřejmostí bude dostatečně sociální zázemí.

Desperados High Jump
Tel: 777 189 055
Hřiměždice
Hřiměždice, 263 01
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: