Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Pokořte 10 metrů vysokou ledovou stěnu v Centru Černý Most! Součástí areálu budou samozřejmě i kvalifikovaní instruktoři.

Začátek:25. 01. 20
Konec:16. 02. 20
Cena:150 Kč
Čas:09:00 - 22:00
Kategorie: zábava| sport|adrenalin sporty, lední sporty pro děti|

U západního vchodu do Centra vyroste unikátní 10 metrů vysoká ledová stěna, na které si můžete vyzkoušet, jaké to je stát se alespoň na chvíli skutečným ledolezcem.

První ledová stěna v Praze
Lezení na ledových stěnách je celkem běžné v horských oblastech. V Centru Černý Most se ovšem jedná o první případ, kdy podobný projekt vznikne v tak nízké nadmořské výšce. Součástí areálu ledové stěny budou samozřejmě i kvalifikovaní instruktoři, kteří budou všem lezcům k dispozici.

Více informací o instruktorech
http://bit.ly/3aax4Pd

Vstup na stěnu je pro děti od dovršeného věku 12 let. A stěnu si mohou vyzkoušet úplní začátečníci. Pro pokročilé je pak připravená i složitější lezecká cesta. Cena pro děti 80 Kč, pro dospělé 150 Kč. Navíc 50 % sleva pro členy věrnostního programu Centra Černý Most. A to není vše…Výtěžek ze vstupného půjde na dobrou věc. 
Ledová stěna bude v provozu od pondělí do pátku v čase od 15:30 do 21:00 a o víkendech od 9:00 do 21:00.

Zarezervujte si své místo na ledové stěně ZDE
http://bit.ly/2Qvr0cp

V kolonce KLUZIŠTĚ vyberte Centrum Černý Most, u TYP REZERVACE zadejte Lezecká stěna, zvolte datum, čas a počet osob. Potom vás rezervace přesměruje na vyplnění kontaktních údajů. Po vyplnění číselného kódu, který obdržíte ve formě SMS bude rezervace hotová a vy obdržíte potvrzovací e-mail.

Centrum Černý Most má právo zrušit rezervaci stěny v případě, že stěna nebude provozuschopná, a to buď z důvodu počasí či jiných technických závad. Za komplikace se omlouváme, ale počasí a větru poručit ještě neumíme ☹

Centrum Černý Most
Tel: 281918100
Chlumecká 765/6
Praha 9, 198 19
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: