Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
února

Interaktivní výstava: Poznávej se!

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Nová INTERAKTIVNÍ VÝSTAVA plná neopakovatelných zážitků. Poprvé ve střední Evropě v roce 2020! Otestujte své smysly a dovednosti.

Začátek:01. 02. 20
Konec:16. 02. 20
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura|vizuální umění zábava| poznání| pro děti|

Zážitky probouzejí naše smysly. Mobilizují chuť objevovat, vrací nám schopnost citlivěji vnímat okolí i sebe samé. Zkus se spolehnout jen na své instinkty. Probádej s důvěrou své tělo a vjemy tak, jak malé děti odhalují nový svět. Zkoumej a poznávej se! Dopřej si radostné překvapení.
 
Na jednom místě zde najdeš exponáty, které rozšíří tvé pocity i vnímání, odkryjí všechny tvé tajné a přirozené schopnosti, ukážou sílu myšlenek nebo si pohrávají s pamětí. Žádný strach, vůbec nic to není. Jen zábava a poučení. Pusť se do toho a budeš příjemně překvapený. Dokážeš víc, než sis myslel.
Přesvědč se!

Výstava je určena pro všechny věkové kategorie, od malých dětí až po velké návštěvníky bez rozdílu věku, pro rodiny i školy.

Těšíme se na vás.

OC Letňany
Tel: +420 221 742 400
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: