Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
ledna

Komentovaná prohlídka výstavy Czech Press Photo

Czech Photo Centre

zpět na výpis akcí
 

První komentovanou prohlídkou letošní Czech Press Photo 2019 bude provázet ředitelka soutěže Veronika Souralová a předseda poroty Petr Josek.

Datum:13. 01. 20
Cena:od 70 Kč
Čas:17:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie, ostatní, vizuální umění

Výstava Czech Press Photo 2019 představí oceněné a vybrané fotografie 25. ročníku soutěže. Mezi tématy je řada jak domácích, tak mezinárodních událostí. Autoři pořizují snímky napříč celým společenským spektrem od zpravodajských aktualit přes umění a portréty až po sport a přírodu. Řada snímků je prezentována i na obrazovkách, čímž se spektrum vystavených fotografií ještě rozšiřuje.

Komentovanou prohlídkou letošní výstavy soutěže Czech Press Photo 2019 bude provázet ředitelka soutěže Veronika Souralová a předseda poroty Petr Josek.
Prohlídka bude probíhat v místě výstavy: v Křížové chodbě a Rytířském sále pražské Staroměstské radnice, Staroměstské nám. 1/3, 110 00 Staré Město, Praha 1.

Czech Photo Centre
Tel: 608 875 556
Staroměstské nám. 1/3
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: