Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
ledna

Novoroční videomapping

Magistrát hl. m. Praha

zpět na výpis akcí
 

Tradiční novoroční ohňostroj nahradí 1. ledna 2020 videomapping – světelná show promítaná na fasádu budovy Národního muzea.

Datum:01. 01. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura| vizuální umění zábava|zábava - ostatní,

Videomapping bude rozdělen na sedm obrazů a bude trvat 10 minut.

První projekce začne v 18.15 hodin a dále se bude opakovat v 19.15 a ve 20.15.

Videomappingová show doprovázená hudbou bude o Praze, ale představí ji trochu jinak. Nedívá se na Prahu jako na velkoměsto plné budov, ale jako na místo, které tvoří lidé. Prahu zobrazí jako moderní město, které je zároveň přátelské a otevřené všem, kdo v něm žijí, i svým návštěvníkům.

Novoroční ohňostroj byl z mnoha stran, včetně části veřejnosti, vnímán jako nevhodný z hlediska životního a přírodního prostředí. Pražští radní tedy našli důstojnou alternativu ve videomappingu, který doprovází pouze hudba a mluvené slovo.

Realizátorem novoročního videomappingu se stala firma Art 4 promotion.

Magistrát hl. m. Praha
Tel: 236001111
Václavské náměstí, Národní muzeum
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: