Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
prosince

Vánoční motoráček s Krokodýlem

Hlavní nádraží

zpět na výpis akcí
 

Ve spolupráci s dopravcem KŽC Doprava připravila PID nezapomenutelné nostalgické jízdy po romantickém Pražském Semmeringu.

Datum:21. 12. 19
Čas:08:30 - 16:30
Kategorie: poznání|po praze, ostatní, cestování pro děti|

Hlavním lákadlem je bezesporu nasazení čerstvě zrekonstruovaného vozidla řady 851 přezdívaného "Krokodýl", které na Semmering vyjede ve svém vánočním hábitu speciálně při příležitosti této akce. Cestu naším motoráčkem vám zpříjemní nabídka nápojů na zahřátí (včetně svařeného vína) a další drobné občerstvení. K dostání v motoráčku budou také naše nejnovější propagační předměty a materiály.

Vánoční motoráček bude jezdit po celý den v časech klasického Pražského motoráčku. Ve vlacích platí jízdné PID (např. pražská "Lítačka") i jízdenky Českých drah. Jízdenku bude možné zakoupit i na palubě vlaku.

Odjezdy ze stanice PRAHA HL. N.:
8:40
10:37
12:29
14:37

Odjezdy ze stanice PRAHA-ZLIČÍN:
9:45
11:45
13:45
15:45

V obou koncových stanicích bude cestujícím mezi jednotlivými spoji umožněn pobyt v motoráčku. Pro naše nejmenší cestující máme připravené hry či omalovánky, pro ty starší pak třeba svařené víno
.

Hlavní nádraží
Tel:
Wilsonova 300/8
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: