Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
prosince

Lenka Dusilová (sólo) / Vánoční koncert

Divadlo pod Palmovkou

zpět na výpis akcí
 

Premiéra sólového koncertu Lenky Dusilové v Divadle pod Palmovkou.

Datum:20. 12. 19
Cena:450 Kč
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: kultura|koncerty

Lenka Dusilová, šestinásobná držitelka výročních hudebních cen Anděl, není zvyklá stagnovat a opakovat se. Na scéně je aktivní od šestnácti let, kdy na sebe strhla pozornost svojí energií, prožitkem a výtečným vokálem. Na přelomu milénia patřila ke skutečným hvězdám českého poprockového mainstreamu. 

Ze středního proudu hudební zábavy se ale v letech osobního zrání rozhodla odejít k osobnějšímu, vrstevnatějšímu stylu. Stal se z ní mimořádný úkaz české hudební scény, kdy z pozice rockové a popové hvězdy putuje k osobnímu vyjádření, jež svobodně přijímá impulzy z nejrůznějších stylů a mimohudebních zážitků.

Nedávno na sebe Lenka upozornila velice úspěšným projektem Monument/um, který podpořil chátrající památky v českém pohraničí. 

Pro svůj osobitý vokál je hostem na řadě desek a koncertů předních muzikantů české scény. 

Diskografie
Lenka Dusilová & Baromantika: V hodině smrti (2014)
Lenka Dusilová & Baromantika: Live at Café v lese (2013)
Baromantika (2011)
Eternal Seekers (2008; Lenka Dusilová & Beata Hlavenková & Clarinet Factory )
Lenka Dusilová: Mezi světy (US version) (2006)
Lenka Dusilová: Mezi světy (2005)
Lenka Dusilová: UnEarthEd (2004)
Lenka Dusilová: Spatřit světlo světa (2002)
Lenka Dusilová: Lenka Dusilová (2000)
se skupinou Pusa: Pusa (1996)
se skupinou Sluníčko: Sluníčko (1994)

Divadlo pod Palmovkou
Tel: 283011127
Zenklova 34
Praha 8, 180 36
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Přinášíme vám tipy na 13 dalších míst v Praze a okolí, kam se můžete společně vypravit za okřídlenými, ozubenými, čtyřnohými nebo třeba chlupatými tvory.

Doporučujeme vyzkoušet: