Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
února

ZRUŠENO: Matějská pouť

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Matějská pouť se koná v areálu Výstaviště Praha, kde na vás čekají tradiční i nové zahraniční atrakce.

Začátek:22. 02. 20
Konec:13. 04. 20
Cena:od Zdarma
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, pro děti| Zábava, S tatínkem

Mezi přibližně 115 atrakcemi, budou nově i čtyři novinky a to KING, což je přetáčecí extreme, Tsunami, Waltzer či obří padesáti metrové kolo, které je o neuvěřitelných patnáct metrů větší, než loňské. Pro velký úspěch se na Matějskou pouť po roce vrací i farmářské trhy, které se konají každou sobotu a neděli. Ve stáncích budou ke koupi sýry, náramky, svíčky, svícny a další kvalitní výrobky.

Do Prahy se navíc opět vrací atrakce Super Mouse, Goldmine Tower, což je tolik oblíbený volný pád, Booster, Katapult, Around the world XXL, Dům naruby a mnoho dalšího. Samozřejmě nechybí stánky s rychlým občerstvením, obvyklým suvenýrem z Matějské pouti bývají perníková srdce a různé sladkosti jako je cukrová vata, nejen pro děti.

V rámci Matějské pouti  proběhne v pondělí 23.3.2020 akce „Den pro zdravotně postižené děti a děti z dětských domovů a azylových domů“. Tato akce je přístupna všem zdravotně postiženým návštěvníkům zdarma včetně doprovodného programu.

Otevírací doba
pondělí ZAVŘENO (mimo školních prázdnin)
út–pá 13:00–21:00
so, ne, svátky 10:00–22:00
školní prázdniny 10:00–22:00
provoz během svátků, školních prázdnin a Velikonoc 10:00–22:00
 
Vstupné
út–pá ZDARMA
so, ne, svátky 30 Kč
děti do 120cm ZDARMA

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: