Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
prosince

Předčítači pro Be Charity

Divadlo Broadway

zpět na výpis akcí
 

Jeden večer na jednom pódiu a pro charitu!

Datum:09. 12. 19
Cena:od 190 Kč
Čas:18:00 - 21:30
Kategorie: kultura| Benefiční zábava|zábava - ostatní, poznání| knihy,

Spisovatelky Radka Třeštíková, Bianca Bellová, Petra Dvořáková, Pavla Horáková a Barbara Nesvadbová, životní partneři Karin Babinská a Richard Krajčo, spisovatel Michal Viewegh, herečka a zpěvačka Bára Poláková, herečky Jitka Čvančarová, Jitka Ježková, herec Pavel Batěk a zpěvačka Elis Ochmanová – jeden večer na jednom pódiu a pro charitu!

Nadační fond Be Charity Barbary Nesvadbové Vás srdečně zve na předvánoční benefiční spisovatelsko-hereckou talkshow s divadelním nádechem nejen pro milovníky literatury. Nechte se zlákat příběhy současných českých autorů a potkejte se s předčítači jejich knih, tedy s herci, jejichž hlasy vás provázejí při poslechu audioknih. Říká se, že audioknihy vás vtáhnou do děje tak, jak jste to se psanou knihou ještě nezažili. Co na tohle říkají sami spisovatelé? A co ti, kteří jejich knihy načítají? Jak moc rozhodujícím se najednou pro příběh stává hlas vypravěče?

Divadlo Broadway
Tel: 225113311
Na Příkopě 31
Praha 1, 12000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: