Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
prosince

Yoga & Special Places XMAS

Kaiserštejnský Palác

zpět na výpis akcí
 

Vánoční edice Yoga&Special Places je tady!

Datum:07. 12. 19
Cena:od 1 100 Kč
Čas:07:00 - 20:00
Kategorie: sport|jóga, poznání| workshopy, Benefiční

Věrni tradici zavítáme do krásných prostor Kaiserštejnského paláce na Malostranském náměstí. Tentokrát se ale ocitneme ve dvou sálech najednou. Přijďte si užít předvánoční atmosféru tohoto místa a podívat se do domu, který obývaly slavné operní pěvkyně a v přenádherných sálech zkoušela svá pěvecká sóla Ema Destinová.

Celý den bude mít opět charitativní podtext. I letos na Vánoce podpoříme organizaci Running With Those That Can't, jejímž cílem je zvýšení viditelnosti a povědomí o osobách se speciálními a komplexními potřebami a pomoc s jejich integrací do činností každodenního života. V loňském roce jsme díky vám mohli malé Elišce pořídit speciální sportovní vozík, díky kterému se letos v září mohla zúčastnit závodu RunCzech, což byl pro ni neskutečný zážitek a radost. Vozíček jí i její rodině pomáhá každý den, díky vám mohou s Eliškou na výlety do lesa i do terénu, kam se s tím obyčejným jen těžko dostanou. Letos máme podobný cíl. Tak co, pomůžete s námi i teď?

Kaiserštejnský Palác
Tel: 731 158 820
Malostranské náměstí 23/37
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: