Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
prosince

Nedělní brunch s live DJ v Mamě!

Mama Shelter

zpět na výpis akcí
 

Po letní přestávce nyní znovu startujeme naše legendární brunche s live DJ, které jsou perfektním plánem pro příjemné podzimní neděle.

Datum:22. 12. 19
Cena:990 Kč
Čas:12:00 - 16:00
Kategorie: gastro|bary a pivnice

V naší brunch nabídce objevíte všechny populární snídaňové stálice, ale také hlavní jídla z celého světa nebo pizzy z naší pece na dřevo. Pokud jste milovníky snídaňové klasiky, pochutnáte si na různě připravených vajíčkách, uzeném lososu, klobáskách a širokém výběru sýrů, salátů a uzenin. Pokud byste na podzim zvolili raději něco zemitějšího, co vás prohřeje, připravuje pro vás každou neděli náš šéfkuchař domácí polévku, široký výběr těstovin jako lasagne al forno nebo penne s lanýžovým krémem a také křupavé kuřecí tonkatsu, které se perfektně kombinuje s opečenými bramborami. Máte raději lehčí jídla, pak zajisté nepohrdnete pestrou nabídkou salátů, lososem teriyki nebo zeleninových quichem. Milují vaše děti pizzu? Pak jste na správném místě! Skvělý brunch můžete zakončit sladkou tečkou. Vybírat můžete třeba mezi palačinkami, creme brulée, tiramisu nebo čokoládovým dortem.

Naše brunch menu zahrnuje neomezenou konzumaci pokrmů ale i piva, vína a nealkoholických nápojů a stojí 990 CZK za osobu.

Děti od 6 do 12 let platí polovinu ceny a děti do 6 let ho mají zcela zdarma! Pro ně je připraven speciální hrací koutek, ze kterého nebudou chtít odejít a vy tak máte čas jen pro sebe a vaše přátelé.

PARKING ZDARMA po dobu brunche.

Tram zastávka: Veletržní palác

Dj SVENSKA

Mama Shelter Prague
Tel: +420 225 117 111
Veletržní 1502/20
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: