Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
února

The Illusionists

Kongresové centrum

zpět na výpis akcí
 

Nejlepší iluzionisté světa se vrací do Prahy!

Začátek:06. 02. 20
Konec:09. 02. 20
Cena:od 1 190 Kč
Čas:20:00 - 20:30
Kategorie: kultura| zábava|zábava - ostatní, pro děti| Zábava

Jejich loňská pražská zastávka si vyžádala o čtyři představení navíc. Nakonec jich uvedli deset a vystoupili tak před více než 25 000 diváky!

Kouzelnická elita The Illusionists se v únoru 2020 vrátí do Kongresového centra Praha, kde návštěvníkům opět předvede dechberoucí show plnou dokonalých a často i smrtelně nebezpečných triků. Od pódiových iluzí, přes čtení myšlenek až po eskamotérské úniky z pout či vodních pastí... to vše nabízí představení, které sahá daleko za hranice lidské představivosti a vítá diváky ve světě, kde nerozeznají realitu od iluze.

„Cirque du Soleil v magii," zhodnotil představení britský deník The Times Of London a Nottingham Post v superlativech nezůstává pozadu: „Buďte svědky nemožného”. „Už jen prvních pět minut stojí za cenu vstupenky. Celá naše rodina sledovala show v němém úžasu, nad jejich triky vám zůstává rozum stát. Tohle musíte vidět," netají se nadšením z představení návštěvníci.

Celosvětově renomovaní The Illusionists navazují na legendární mistry magie, jakým byl třeba Harry Houdini. Využití nejnovějších technologií, světelné efekty, působivá scéna i kostýmy v této show ale posouvají kouzelnickou tradici o notný kus dál.

The Illusionists - Live From Braodway je nejúspěšnější kouzelnická show v historii Broadwaye, která láme rekordy po celém světě. Za svoji existenci The Illusionists vystoupili ve více než 200 městech a 40 zemích. Jen za první polovinu letošního roku absolvovali bezmála stovku vystoupení v devatenácti evropských metropolích. Jsou také držitelem prodejního rekordu v Sydney, Londýně, Mexico City nebo Melbourne.
Jejich představení bylo nafilmováno v Londýně pro ITV special a v Los Angeles pro NBC Special, mnohokrát byli hosty populární TV soutěže "Talent" nebo vyhlášených talkshow např. u Ellen DeGeneres nebo Jonathana Rosse. Své umění prezentovali v Bílém domě i před monackým knížetem.

Představení:
Čtvrtek 6.2. 20:00
Pátek 7.2. 16:00 a 20:00
Sobota 8.2. 16:00 a 20:00
Neděle 9.2. 14:00 a 18:00

Kongresové centrum
Tel: 261171111
5. května 65
Praha 4
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: