Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
listopadu

Pragovka Fall Markets

Pragovka Gallery

zpět na výpis akcí
 

Trhy v Pragovce jsou zpět. Tentokrát ve spojení s Maxem Habancem a jeho Skatehand dobročinným bazarem.

Datum:02. 11. 19
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Bydlení

Program:
trhy, benefiční bazar v #MaxSpace, květinové workshopy Rudý Slon,​ ježdění s Maximem Habanecem, výstavy ve The White Room a Pragovka Gallery, pivo a festival jídla v PERMANENT BEER FEST, koncert Heliotype v Kafe•Pragovka.

Budeme podávat chutné nápoje a jídlo, prodávat krásné věci a k vidění a koupě budou také jedinečné umělecké kousky našich rezidentů. To všechno za doprovodu celodenních aktivit jako ježdění na skateboardu, možnost prohlédnout si naše umělecké výstavy, živá zábava, koncert a workshopy.

Také jsme se rozhodli otevřít speciální sekci pro Vaše malé tržiště. Jste-li skrytý řemeslník, tajný módní návrhář, sběratel nebo domácí šéfkuchař, anebo máte doma tolik věcí, že se už tam prostě nevejdete, dejte nám vědět, pokud se chcete zúčastnit se svou nabídkou, můžeme vám zajistit stůl právě pro vás.
(Účastnický poplatek je 200 Kč a vaše místo je třeba rezervovat na adrese kafepragovka@gmail.com)

Pragovka Gallery
Tel: 734 230 963
Kolbenova 923/34
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: