Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
listopadu

HYB4 Film: Sakawa

Kampus Hybernská

zpět na výpis akcí
 

Dokumentární, Belgie / Nizozemsko, 2018.

Datum:04. 11. 19
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: kultura|kina zábava| poznání|

Tři mladí lidé z Ghany si založili netradiční živnost. Z naivních uživatelů internetu z Ameriky a Evropy lákají na seznamkových portálech peníze. Kdo jsou lidé, kteří odesílají e-maily s oznámením, že jste vyhráli v loterii, a kdo se doopravdy skrývá za profily vnadných žen na internetových seznamkách? Režisér snímku se vydal do Ghany, kde si tímto způsobem přivydělávají celé komunity. Ve svém úsilí si dopomáhají všemi dostupnými prostředky – napodobováním ženského hlasu po telefonu i zapojením kouzelníků, černé magie a voodoo. Zábavný i velmi osobní dokument sleduje snahu několika postav vymanit se z chudoby tím, že lidem z bohatých zemí zprostředkovávají jejich nenaplněné touhy.

Kampus Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: